Alla inlägg den 11 maj 2010

Av rebecca - 11 maj 2010 22:15

Asså jag är allvarligt asnervös om jag inte får G på matten imorn döör jag ..på riktigt:(

Sessa är söt<3 och jag är trött eftersonm jag aboslut inte kunde somna inatt somnade inte förrens två och jag gick o la mig typ halv elva. Så nu ska jag ta min GG bok och lägga mig och läsa tills mina ögon inte pallar mer och förhoppningsvis somnar jag och kan sova heela natten.

Och vet ni?

Den här veckan har börjat riktigt bra så jag hoppas att det håller i sig skulle inte sitta fel med en vecka som inte är dålig..har varit lite för många sådana nu.

Men vi är ju lediga torsdag o fredag och på fredag blir det Örebro:)Så happyface än så länge:)

Godnatt<3

Av rebecca - 11 maj 2010 15:28

Lite ledigt från att plugga 24/7. Väldigt skönt att bara ta det lungt även fast jag borde läsa matten inför NP imorn...men nej för det jag inte kan nu komemr jag inte hinna lära mig. Låter bättre med lite GG sen.

 

Solen skiner men det blåser och jag är lack på denna blåsning seriöst. Men aja gräset börjar bli grönt o lite knoppar fyra veckor kvar i skolan och det är underbart! Sommarlov! Tänk att man redan gått ett helt år. Det har verkligen gått så sjukt fort.

 

Nu ska jag bege mig till stallet tror jag elelr så väntar jag lite nej jag åker nu...o nu pratar jag med mig själv på bloggen:$

 

Nej time to go:)

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards