Alla inlägg den 5 juni 2013

OC

Av rebecca - 5 juni 2013 23:07

Tog bilen upp till stallet idag kände på mig att det skulle bli stressigt. Kanske därför ridningen gick så förjävla dåligt också.

Stressade hem och trodde jag glömt mobilen i stallet men som tur var låg den i bilen. Hann precis till jobbet  och jobbade. Sen åkte jag till Maxi och handlade lite. Har inte ätit riktigt mat på 2 dagar.......


Handlade och och sen slog jag på ett OC avsnitt och körde lite crosstrainer. Och nu sitter jag här nyduschad och vill inte sova för jag orkar inte med mer mardrömmar. Det sitter i hela dagen.


Imorn ska Maggis vila så tar stall efter jobbet imorn. En kväll till så är jag ledig fredag, lördag och söndag. Dock ska den här helgen bli nykter.  Har tvätttid på söndag så ska bara ta det lungt i helgen. Har blivit lite väl mycket fest senaste tiden.


Känner mig lite sliten och mycket att tänka på så inte känt mig så uppåt. Skönt att vara själv i min älskade lägenhet<3

Ska bara fokusera på häst, lägenhet och jobb i sommar. PUNKT. Nej jusste livet kom emellan....åhh att det måste vara så svårt.  Allt löser sig med tiden men det är inte lätt alla gånger  


Large


Av rebecca - 5 juni 2013 10:04

Fyfan vilken mardröm jag hade inatt. Det var jag och tre andra som var instängda , fast vi tittatde på en film!? Allting var lix en film:e Men vi var instängda och skulle klara vissa banor och så kom vi till sista stationen. Jag hade sett trailern och visste att det skulle bli sjuka operationer när man kom till sista banan. När vi kom dit var det plattor som man blev fastspänd på så "doktorn" skulle göra sina operationer och han var hög som ett hus också.

Så jag rymde och ringde mamma som kom och räddade mig. USCH. Sen är vet jag att jag drömmer så jag drömmer att jag bara behöver tvinga mig sjlv att vakna. Fast när jag vaknar är kvar i drömmen ändå. Panik! Nej usch inget kul.


Nu ska jag åka upp och prata med Claaarriiee och sen rida Maggis. Sen blir det kvällsjobbbb.

Puss


Ovido - Quiz & Flashcards