Alla inlägg den 9 juni 2013

Av rebecca - 9 juni 2013 15:26

Nu är allting tvättat och jag håller på att bädda i mina nya söta sängkläder. Håller på och lagar lite mat också. Även hunnit med en timmes crosstrainer! Göttttt!

Har även diskat  och dammsugit och moppat golven. Så himla skönt att ha fint. Längtar tills pappa sätter upp klockan och hyllan så ska jag fixa kort till min fotoram och sätta upp den med.


Ska upp och plocka in hästar och ev. rida sen också men det är inte förrens klockan 7 så ska bara ta det lungt tills dess

puss

Av rebecca - 9 juni 2013 11:04

hello!

Sitter här och väntar på att byta tvättmaskin. Ska ta tag i lite disk också så det är fint här hemma. Sen ska jag upp och rida henne.

Igår hittade jag en skatunge som hade brutit något så jag tog med han ner till djurkliniken där de tyvärr fick ta bort han men hellre där än på gatan. Han bara låg där i min väska stackarn. Kunde verkligen inte bara lämna han!


Sen åkte jag in till Degerfors och träffade Jenny och drack lite sen tillbaka in till Karlskoga i en jävla volvo som gick i över 140! Jag skrek och dom skratta haha inte ok. Hämtade jess och sen tog vi en sväng til lGastro där vi blev bjudna på skumpa och vin haha. Sen blev vi oense om vart vi skulle så sluta med att jag gick hem och la mig. Så kan det bli. Så himla trist att missa SMK jag ville verkligen se dom. Men men.


Nu ska jag rycka ur sängkläderna  och ta med och tvätta dom + mina nya blommiga fina :))))

Puss

Stort grattis till Ida också som har tagit studenten så glad för dig<3!

   

Ovido - Quiz & Flashcards