Alla inlägg under december 2009

Av rebecca - 29 december 2009 11:25

Vaknade nyss efter en natt där ja faktiskt kunde sova normalt så nu är ja ordenkligt utvilat. Pappa kom just upp o berättade att det är ca sådär -18!!!! Fyfan men de är lite myspys ndå och om inte annat är det väldigt fint ute. Undra va hunden gör där nere? Hon ligger säkert i fotöljen o softar.   Aja gullungen ja ska gå ner och äta frukost nu.

hej då!

hon ligger säkert såhär haha!

  

Av rebecca - 28 december 2009 21:34

Ja då var man äntligen hemma efter en sjukt rolig dag i stockholm.

Handlade inte alls mycket ändå men de var smokat med folk så de va ganska jobbigt. Vi köade på bikbok i säkert en halvtimme! Fyfan!  Men aja det blev iaf

* Fuondation

*tröja

*kofta

*leggins

*linne

o ja det var faktiskt allt! Men ja köptebara bra saker men jag vill verkligen ha en svart känning! Helst med paljetter de är så snyggt. Men aja ja får hitta något att ha på mig på nyår ändå.


För övrigt så tänker jag flytta till Stockholm senare i mitt liv. Allt ät så mkt bättre/snyggare! HAHA kan säga att vi såg många snyggingar  


BUssresan dit var inte så rolig dock. Jag blev nått grymt åksjuk o usch va hemskt det var. Måde illa , ont i magen och ont i huvet typ. Men det löste sig när vi kom fram.

Vi hittade riktigt bra också måste jag säga. Tror inte att vi gick fel någon gång.


Nu väntar iaf dusch och godnatt för min del.

Tack för idag tjejer!



Av rebecca - 27 december 2009 20:57

Åh vad underbart lovet är. Vaknar, käkar frulle och åker till stallet  

Jag gick dit idag och var där typ halv ett?Satt i caféterian och lite så. Alltid trevligt haha!

Sen, ja vi satt nog där väldigt länge. Tittade när ponny tjejerna hoppade och sen satt vi lite mer i caféterian. Pysslade med Smarren och sen fastnade jag och Angie ett samtal så det slutade med att jag åkte med henne hem igen. Det var snellt!  Tack.

 

Kom just hem och borde hoppa i duschen och fixa saker för imorn. Men ja orkar inte. Och ja kommer aldrig somna ikväll. Men jag får vell sova på bussen antar jag. Stockholm och mellandags rea Becca, Jennifer , Hanna och Mimmi. Jag dör va kul! Hoppas vi hittar bara. Men jag hittar till terminalen och ja inuti terminalen. Sen får vi se hur det går. Shopping blir det iaf.

 

Dags för dusch!

  

 

 

Av rebecca - 27 december 2009 10:24

Herregud ja är redan flumm och gick upp för tio minuter sen. Tur att man har humor iaf.Hehe ja ska snart ner och äta fruskost men ja vet inte vad jag vill ha, kanske musli?

Tror jag åker till stallet tidigt Mimmi o Angie hade stallet så det finns ju folk där blir nog en promme upp dit. Tar med käk och äter där också. Myyyyyyyys.

 

Fixade Conrads man igår också blev kanske värdelns jämnaste men den blev mmkt finare iaf.

Jag tar med kameran till stallet också så härlit med alla snö  

Nej nu blire frukost.

  

Av rebecca - 27 december 2009 00:53

Idag har det varit en bra dag. Jag sover så knäppt men aja gick upp runt elva åt frulle och ja tror jag gjorde smotihe till ett helt år framöver! Men de var gott.

Sen gjorde jag inte så mycket satt vi datorn,klappade hunden och frös. Sen böt jag om åkte till stallet. Kom ditoch kollade när Jossan red. Såg jättebra ut de har verkligen förbättras!  Så kul att se. Sen red även ja på lilla Rutan och hon var verkligen rolig!Barbacka också. Men det gick bra o det var roligt att prova. Tack snälla Jossan.

 

Sen red jag Smarre också. Och de senaste gångerna har det verkligen gått så hilma dåligt han har varit väldigt pigg o påtårna o då blirr jag så himla spänd. Jag måste ha någon slags spändsjukdom!?Iaf så red jag bakdelsvändningar jobbade skritten så den kändes bra. Travade på en åttvolt och gjorde lite övergångar. Han kändes jättefin!

Galopperade i vänster åhh så dutti han va!  Tog lite i höger också och det gick så bra så.

När jag väl slappnar av och rider ordenkligt.

Kändes iaf bra att det "dåliga" förhoppningsvis har släppt. Det var iaf jätteroligt och det blev många sockerbitar sen hihi.

 

Kom hem och åt sen gick jag ut med Hanna en stund. Vart lite bus hehe.

Sen när jag gick hem så kom det en gubbe som nästan tog tag i mig! Fyfan va rädd jag blev. Vi lix korsade varandra och de var bara en cm imellan fyfan va jag sprang hem sen! Gud ja hatar äckelgubbar skffa en fru lix!

 

Nu är jag hemma i tryggheten lyssnar på lite Guns N Roses men tofflor på fötterna och en varm filt runt mig. November rain är så sjukt jävla bra!

http://www.youtube.com/watch?v=tbkG6Za6w5s


Ne nu väntar sängen.

Tjara!

  

  

 

 

Av rebecca - 26 december 2009 11:27

Jag är vaken tidigt eller ja jag gick upp tio i elva.

Idag ska det bli stall för min del iaf. Jag känner mig lite pysslig så vi får se vad jag kan pyssla med, nått finns det ju alltid.

 

O taggad till nyår är jag också det ska bli så jävla kul! O så stockholm på måndag! De är kul att ja saker att längta till.

Nu ska jag ner och göra en smopothie till frulle  vilken kul smile!

okej nu blev ja flumm  

tjara!


Av rebecca - 25 december 2009 23:41

Jag ska sova jag är lixom påväg men ja tycker det är läskigt med snöstormen. Men ja har snott Donnas lampa iaf det blir snöstorm.

Just nu sitter jag och lyssnar på "Knocking on heavens door" den låten asså! UNDERBAR! Asså Guns N Roses är bra överhuvetaget men den låten.

Jag måste bädda mig säng innan jag sover jag kan inte sova annars. JAg ska inte sova till helv ett imorn iaf.

Jag och Jossan tittade på män som hatar kvinnor förut och den var inte bra. Usch säger jag. Jag klarar inte svenska mord/tortyr gejor alltså. Inte ens Beck och Wallander det är för läskigt. Men ja hade kunnden elelr händerna för ögonen när det var som läskigast.

Åkte hem runt tio iaf och tittade på sammandrag från globen. Det var lite mysigt.

Okej nu ska jag sova! 

Av rebecca - 25 december 2009 17:04

Är inte okej asså.

Jag har nyss kommit hem från mormor o dom och så ja ätit lite med j mår sjukt illa usch! Men ska snart dra mig vidare till Jossan och vi ska kolla på film  Kul kul.

 

Hade tänkt att åka till stallet men ja har ingen skjuts och att gå i dtta snöoveäder känbns inte så roligt faktiskt.Men ja går till Jossan iaf för man kan inte cykla. Ja får åka til lstallet imorn när jag har ordenkligt med tid och så.Så jag kan nog inte sova till halv ett imorn.

Okej time to run.

Ovido - Quiz & Flashcards