Alla inlägg den 12 mars 2010

Av rebecca - 12 mars 2010 21:37

Och jag borde gå och duscha o plugga program! Men jag sitter här och lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=L2qnu-E6XDU&NR=1 den var väldigt fiin.

Sessan gick ett lungt pass på hoppbana idag och en häst på vägen var tydligen väldigt mycket att stirra på. Men ja stäldle igenom så hon slappnade av sen och hon tyckte nog att de var härligt att vara ute. Hoppbanan var bra också. Jag behöver bara lära mig att rida ute ordenkligt. Tror de var bra att vara ute eftrsom de är ätvling imorn.

Jag är inte alls nervös nej nej hehe  Lite små cp(förlåt alla som har cp på riktigt). Jag kan förhoppningsvid sova inatt och jag vaknar förhoppningsvis när klcoka nringer och inte en minut tidagare. För imorn blir det en lång dag. Rider första på förmiddagen/mporron och nästa klass på eftermiddan fast lite tidagare. Jag hade ju bara tänkt starta en klass eftersom Lina skulle döma o man får ju inte döma sin egna häst. Men nu skulel hon inte döma den klassen så jag kunde vara med.Det var bra  

 

Okej nu måste jag plugga program för om ja rider fel dör jag! Nej just de ingen press hehe så om jag rider fel så gör de inget aboslut inte...Okej jag ska sluta skriva med mig själv och säga såhär:

Det får gå som det går imorn för hur som helst har jag världen aboslut finaste häst  

  

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards