Alla inlägg den 17 mars 2010

(N)

Av rebecca - 17 mars 2010 22:42

Vet ni att hela den här veckan har gått så dåligt!

Jag skojar inte! Imåndags började morgonen super med att jag kommer frösent en halvtimme och då hade vi tyligen inte lektion nej för då var rektorn där och pratade om vård o omsons collage. Bra Becca verkligen super!NAT!

Sen har jag hållit mig i tid iaf och bara för jagskriver så nu så kommer det bli en piss morgon imorn så kommer jag sent.

Men iaf. Sen har jag tappat 82359824524510982098 saker helt i onödan hela veckan. Nej usch den här veckan måste bli bättre.

 

Jag hoppas verkligen det.

Sessan gick ett helt ok pass idag med massa galoppfattningar och förvänd+ enkla byten som tydligen inte är så enkla för det är jävligt svårt. Igår joggade vi lite eftersom hon har vilat både söndag o måndag. Imorn ska hon skos så då blire vila igen. Hehe vi vilar som träning. Och jag kan ta en riktigt pysseldag också. Föresten renoverar hon om sin box. Hon hatar tydligen lankan i hörnet så hon tar ner den jag spikar upp men värdlens sämsta spik o hon tar ner den igen. Men papa får komma upp til helgen o spika ordenkligt. Måste bara meddela han det först.

Okej jag var egentligen påväg till min varma sköna sig utan problem men jag fastnade här. Okej

Godnatt<3

     

Ovido - Quiz & Flashcards