Alla inlägg den 5 februari 2010

Av rebecca - 5 februari 2010 22:09

Det är galet att man kan tycka det är kul att sitta vid en dator.Haha skämmigt!

 

Iaf åkte til lstallet mamma följde med in och hälsade på Sessan. Så nu är det bara Fredrik kvar att följa med hehe.

Fixade allt och stod och borstade och så går strömmen. O jag var heeelt själv. Jag bara stängde boxen och gick ut. Gick till privat där de var folk så vi fixade tillbaka strömmen. Sen när jag just har sadlat så går strömmen igen! Två gånger med typ en timmes mellanrum. Jag blev så sur så jag tränsade och gick ner och red så jag antar att den som hade kvällen fixade för när jag kom tillbaka så vare ström. Dom där jäkla propparna asså.

 

Men jag ringde till mamma när jag var nere i ridhuset så hon fick följa med för aldrig i hela mitt liv att jag är där själv i mörker. Så jag o mamma fixade klart Sessan och sen åkte hem.

Duchade och åt och nu sitter ja här. Jag lyssnar på "see you soon".

 

Ah just jag kanske ska berätta hur de gick när jag red. Det gick sådär red en stund bara men imorn ska vi rida för Lina med ponnybrudarna. De är behövligt med lite hjälp just nu. Men aja vi jobbar på.

  

 

Av rebecca - 5 februari 2010 15:35

Utan dator! Rekord för min del tror jag. Men jag har varit så sjukt trött så så fort jag kommit hem från stallet har jag hoppat i säng.

 

Praktiken går framåt iaf. Kanske inte det roligaste jag gjort i mitt liv men de går vell jag har kommit fram till att jag inte vill jobba inom älderomsorgen iaf.

 

Ridningen går upp och ner. Helevete i söndags

 stod i måndags

tisdag jättebra

Onsdag asdåligt igen

torsdag vila

Idag rida.

Men hon är iaf   

 

Kom hem för en liten stund sen fick gå lite tidagare idag och det är sååååå underbart med helg så ni vet inte!Underbart!

Har morronen i stallet imorn lite midre underbart men aja jag åker hem imellan och åker upp och rider på eftermiddan. Hoppa det inte är hinder i hela ridhuset-.- Nerå de är bra att folk hoppar.

Liten update bara.

 

Ovido - Quiz & Flashcards