Alla inlägg den 7 mars 2012

Av rebecca - 7 mars 2012 22:56

Började sju idag o jag sov så sjukt dåligt inatt sover jämt dåligt när ja ska jobab dag för ja vet ja måste upp så tidigt och då blir ja stressad och då kan ja inte sova. Sen hade jag så jävla ont i benen så ja trodde ja skulle bli galen. Men dagen gick bra bara man kommer dit så rullar det ju på. Det roliga på 7:an är att man får se/ höra så mycket olika saker fick ett latinskt lexicon av min handledare så jag kan kolla upp alla ord. Nyttigt!


Men imorn är jag ledig iaf ska bli skönt eftersom jag går långhelg i helgen.  Satt nyss och tittade på Grey's asså allting ser så lätt ut på tv ni ska bara veta hur verkligeheten är. Före o efter operation under tiden folk är sjuk det är inte "bara" som de ser ut på tv. Sen slog jag på akutmottagningen på 4fakta och man blir imppnerad av hur duktig personalen är! Asså ja blir helt fasinerad(stavning?) för det är sjukt svårt att vara vårdpersonal. Kul men svårt.


Nu sla ja lägga mig och kolla på den där filmen alla lägger upp på face och sen en dokumentär kenza hade skrivit om baksidan på modelllivet på Svt play tror den hette Model girl?

Japp sen ska ja sova men har somsagt sovmorgoon 

Pusssss


Ovido - Quiz & Flashcards