Alla inlägg den 28 mars 2012

Av rebecca - 28 mars 2012 17:26

Är de någonting jag är riktigt dålig på så äre det att inte ha något att göra. Ja brukar komma på massa spontana ideér såna här dagar men idag äre dåligt väder och alla verkar vara upptagana med sitt. Men så äre ibland:) men vad ska ja hitta på råååå.

Tänkte ju gå en sväng på stan o städa mitt rum men nää de är ju inge kul. kanske kan sluta regna snart så ja kan underhålla mig med en långpromenad kanske?kolla dåliga komedier hela kvällen? läsa klart min bok?

Kanske ska springa en sväng men har hört att de är en älg i nobelspåret som aktar på sig hahaha orkar inte omja skulel möta den o när ja springer är ja i min egna lilla värld så skulle ju inte uppfatta den förrens den är tyå 5 meter framför lix. Farligt läge;)


neeej seriöööst vad uutråkad ja ääääääääääär Nu fåre bl ien prommiiiss.

Puss

 

Av rebecca - 28 mars 2012 12:28

Asså i måndags var vi lediga , igår slutade vi halv 12, idag slutatade vi halv tolv, imorn slutar vi ett  och lediga fredag och sen lov.Jag klagar inte!

Idag ska ja städa mitt rum och borde gå ner ner på stan en sväng har inget värmeskydd och mitt puder är i smulor..men vi får se vare blir. Mitt rum ska städas iaf det är helt säkert.

inge mer kul o säga hiih

Puuuussss

 

Ovido - Quiz & Flashcards