Alla inlägg den 30 mars 2012

Av rebecca - 30 mars 2012 23:33

Pluggade riktigt bra i förmiddags ska fortsätta imorn. Och då ska vi även koppla in den stationära datorn så ja kan skriva ut mitt PA. Men jaja.

Maggie var duktig idag. Vi red lite förvänd och det gick faktiskt hyfsat bra. Märks när hon blir trött för hon blir så tung då men då fick hon kämpa lite till;) Men de var ett helt okej pass.Och det gick ganska bra att lasta när vi skulle dit men ¨på hemvägen gick hon in på första så det var braaa. Hoppas de börjar släppa lite nuu.


Men nu ska jag sooova känsn som ja aldrig blir klar, äta, duscha, borsta tänder men nu är ja klar

 sååå godnatt

 

Av rebecca - 30 mars 2012 13:04

Vakande runt nio var pigg så gick upp halv tio käkade lite frukost och sådär. jag är på sånt himla plugghumör så tar tillvara på de för de händer ju inte allför ofta lix. Har ju PA att göta men ja sitter och skriver rent allt till våra stooora sjukvårdstenta om några veckor. Så tänkte ja åka upp till skolan o hämta lite böcker men kom på att mamma har bilen men ja tog Donna gick hennes jobb och lånade bilen så ja ska hämta henne sen från jobbet.

men nu har ja suttit och skrivet i nån timme men de går bra fakitskt. Ilband förstår ja inte mina egna anteckningar haha. Men aja .

Ikväll blire stall iaf:)

Nu ska ja skriva vidare

Pusss

 

Ovido - Quiz & Flashcards