Alla inlägg den 26 mars 2012

Av rebecca - 26 mars 2012 21:57

Idag var Maggie jäkligt billig! Vi fixade allt som vanligt o när vi ska lasta så är de en mtotorcross +rådjur som är på fälten. men hon går på men nästan inne i transporeten så bara kastar hon sig ut! Och slår i huvudet. O sen vägrar gå in igen. Vi höll på i halvtimme iaf ja Kerstin och Irene och tillslut gick hon in. Red och de kändes inget vidare fakitskt hon är stel och idag var nått med henne, kanske en dålig dag eller nått ja vet inte. Försöker verkligen böja igenom henne men aja vi får helt enkelt jobba på. Så va ja irreterad på henen pga lastningen allting blir ju lix så otaggat när nått krånglar.

Aja så ska vi lasta hem o nej hon går in typ hela vägen o jag hinenr nästan under bommen o då kör hon upp huvudet i taket o sen samma visa. men efter några försök så sa vi att vi skulle ringa Irene så lägger Kerstin spöet på rumpan och då går hon in som ingenting. man bara åkej? Men bra att hon gick in. Nya tag imorn.


Och med tanke på den här dagen så har ja inte varit på bra humör. Skolan imorn bidrar inte till något bättre heller. Vill typ lägga mig under täcket för allting jag gör och säger är bara fel nuförtiden. Jag orkar inte bråka, ja orkar inte med falska människor, jag orkar inte med allt skitsnack , ja orkar inte med några problem just nu. Det räcker. Men hoppas allting har löst sig. Fast är förvånad om de har de händer sällan att jag har medvind i mitt liv. Hur kan en människa verkligen ha allting emot sig jämt? Jämt! Sen vet ja att folk har de mycket värre men ja bara måste få gnälla lite. Men nu ska ni slippa lyssna på mig för nu ska ja sova och hoppas på en mycket bättre dag imorn.

Tumblr_lnb2e7xwkg1qd6utho1_500_large



Tumblr_lzux2ohzwf1r5cgp2o1_500_large


Ovido - Quiz & Flashcards