Alla inlägg den 4 juni 2012

Av rebecca - 4 juni 2012 17:40

Ehm jaa vad ska man säga? Jossan kom till mig runt sju typ i lördags så fixade vi oss innan vi drog vidare till Örebro. Jossan skulle möta folk ja va full och gick in själv på festivalen haha för ja ville se Lilla Sällskapet o det intek ommit ut nått spelschema så vi visste ju inte när de spelade. Smugglar in en vinflaska också höhö proffs;) o sen kom Jossan o dom. Sen missar vi bussen hem och alla ska äta mat..haha så vi går hela jävla örebro runt! Tur att jag hade converse. Sen slutar det med att vi får ta bilen (asså en person körde lix) så åker vi till donken så folk fick äta haha.


O vi följde med någrak ompisar kollade på jordens sämsta film som var jävligt kul när man va packad och klockan var halv 5 på morron. Sov typ 2 timmar var död på bussen hem och var väl hemma runt 12 typ. På kvällen pizza med tjejerna på Katrinedal.´Hem och dö lite till...fyfan vad bakis. 


Idag vaknade ja runt elva åkte till Jossan o softade där till fyra o nu har ja testat balfrisyrer och klänning o de tills imorn. Ska springa och sola ikväll o sen försöka sova inatt. Har vänt så mycket på dynget.


 


Ovido - Quiz & Flashcards