Alla inlägg den 25 april 2013

Av rebecca - 25 april 2013 20:48

Det bästa med att bo själv är just att få vara själv. Känner mig lite trött på typ alla just nu. Man kan ju tänka lite. Behandla som man själv vill bli behandlad äre verkligen så svårt!?


Jaja som sagt så underbart att vara själv just nu. Jag och Maggie. Min fina underbara tjej! Hon var hur duktig som helst idag. vi håller ju på och sätter igång så skrittar mest men ändå. Hon är verkligen den mest possitiva häst jag ridit.Hon påminner lite om Sessan innan hon blev såld.  Red en sväng på banan sen skrittade av på vägen. Mitt hjärta<3


Kan berätta jag blivit månadsanställt istället på timanställd från och med måndag till Augusti. Känns så jäkla bra! Speciellt med tanke på den kommande strejken och shit. Så räknas numera på ordinarie personal och får gå på schema. När man har jobbat som timmis är en rad guld värt då man faktiskt kan planera lite eftersom man vet hur man jobbar. Mest nervös för och bli fadder och grejer men är på den avd. jag känner mig mest hemma så lär nog inte bli några problem.


Ja så ser det ut just nu. Nu ska jag byta om och köra lite crosstrainer och sen ta ett varmt bad.

 

Ovido - Quiz & Flashcards