Alla inlägg under februari 2010

Av rebecca - 12 februari 2010 21:01

Idag hare varit en bra dag.

Klockan ringde tio över sju så jag gick tjugo över åkte till stallet borstade och allt och gick ner och red. Gick bra men ja vill ha jättebra men vi jobbar på det känns som det handlar om att få oss mera samspelta bara. Och sånt tar ju tid. Men vi kämpar på men imorn ska Sessan vila iaf ska bli ganska skönt att bara åka upp och fixa.

Sen åkte jag hem mockade och allt innan såklart. Och duchade och gick till tandläkarn och jag blir så arg. För de har ryckt ut två tänder på mig och nu undrade jag varför och det kan dom inte svara på! bara WHHAT!?Men jag skulle fråga på min nästa undersökning så jag får vell göra det.

Sen gick jag direkt till jobbet. Som rullade på fin fint idag det var till och med roligt.

De gamla är ju fööööör söta  Aww.

 

Så även fast jag gick upp så tidigt och hhar gjort så mycket är jag pigg fortfarnade. Jätteskönt men jag ska sova i god tid ikväll. Börjar åtta imorn.

Så jag är glad idag.  

 

Nått som jag är mindre glad på är folk som skryter, går mitt i vägen och ljuger.

Så vi kunde ju inte vara föör possetiva i ett inlägg.Nej

Aww<3

  

Av rebecca - 10 februari 2010 10:09

Lalala det är jag  Imorn också.

 

Praktiken går lättare och lättare faktiskt snart bara en vecka kvar.

 

Sessan joggades lite i förrgår och stod igår eftersom jag jobbade kväll. Idag ska rida innan lektionerna iaf.Jag åker upp tidigt och får allt fixat kan vara skönt att inte komma hem så jäkla sent. Så det är min plan för dagen.

  

Av rebecca - 6 februari 2010 22:20

Men glad över att det gick så himla bra att rida!  Men de kan va brunsten som varit de jobbiga i veckan men nu är vi förhoppningsvis tillbaka. Gick iaf bra.

      Sen fixade jag henne och sen gick jag ner till  ridskolan kollade när folk hoppade och sen gick jag o Angie hem.Skoj var ju typ 934098098 år sen vi tog sällskap hem känns det som.

 

Jag sitter här och längtar till våren och sommaren. När man kan cykla på asfalt och de är ljust på kvällarna. Ljuset är något jag saknar såhär på vinterna om det vore ljust til ltyp nio iaf så skulle vinterna vara ännu bättre. Men sommaren med sommarlov ,PIP, sena kvällspromenadader, och massa skoj. Vad jag längtar! Åh det bästa är att Sessan är hemma igen. Mys i stallet på sommaran ju.

Ja men jag gillar vintern också den är så mysig.

Ja jag har inte så mycket att skriva utom att jag har sovmorgon imorn:$ UNDERBART. ni.

 

Av rebecca - 6 februari 2010 13:42

 

Sova var det ända jag tänkte på imorse när klockan ringde. Det var inte kul och det var mindre kul att jag hade ställt den på en timme för tidigt också. Men kom upp iaf åkte till stallet och fodrade och fixade sen släppte ut kollade när tjejerna hoppade och sen smörjde skor o chaps så det har varit en prouduktiv morgon iaf. Tills jag kom hem åt lite och gick o la mig.

 

Så mamma väckte mig för en liten stund senja ska snart byta o och åka upp en gång till. Jag tror jag tar med mig lite mat upp dit.

Just nu ät jag oinyttig med chips o mjölkHAHA fan va fult chips o mjölk.Aja gott äre iaf.

 

Jag tror jag är en zombie så trött är jag.Igår när jag skulle rida hade jag satt på mig min ridsko och sen ska jag sätta på mig chapen och då drar jag av mig skon. Helt borta lix. Men jag "jobbar" måndag tisdag sen är jag ledig onsdag o torsdag och sen jobbar jag helg  Kul liv lix.

 

Guuuud va trött jag är jag kommer omna när jag rider eller nått.

 

Ne nu ska jag byta ut min varma gosiga fleccefilt mot stallkläderna och trmpa till stallet.

<3

  

Av rebecca - 5 februari 2010 22:09

Det är galet att man kan tycka det är kul att sitta vid en dator.Haha skämmigt!

 

Iaf åkte til lstallet mamma följde med in och hälsade på Sessan. Så nu är det bara Fredrik kvar att följa med hehe.

Fixade allt och stod och borstade och så går strömmen. O jag var heeelt själv. Jag bara stängde boxen och gick ut. Gick till privat där de var folk så vi fixade tillbaka strömmen. Sen när jag just har sadlat så går strömmen igen! Två gånger med typ en timmes mellanrum. Jag blev så sur så jag tränsade och gick ner och red så jag antar att den som hade kvällen fixade för när jag kom tillbaka så vare ström. Dom där jäkla propparna asså.

 

Men jag ringde till mamma när jag var nere i ridhuset så hon fick följa med för aldrig i hela mitt liv att jag är där själv i mörker. Så jag o mamma fixade klart Sessan och sen åkte hem.

Duchade och åt och nu sitter ja här. Jag lyssnar på "see you soon".

 

Ah just jag kanske ska berätta hur de gick när jag red. Det gick sådär red en stund bara men imorn ska vi rida för Lina med ponnybrudarna. De är behövligt med lite hjälp just nu. Men aja vi jobbar på.

  

 

Av rebecca - 5 februari 2010 15:35

Utan dator! Rekord för min del tror jag. Men jag har varit så sjukt trött så så fort jag kommit hem från stallet har jag hoppat i säng.

 

Praktiken går framåt iaf. Kanske inte det roligaste jag gjort i mitt liv men de går vell jag har kommit fram till att jag inte vill jobba inom älderomsorgen iaf.

 

Ridningen går upp och ner. Helevete i söndags

 stod i måndags

tisdag jättebra

Onsdag asdåligt igen

torsdag vila

Idag rida.

Men hon är iaf   

 

Kom hem för en liten stund sen fick gå lite tidagare idag och det är sååååå underbart med helg så ni vet inte!Underbart!

Har morronen i stallet imorn lite midre underbart men aja jag åker hem imellan och åker upp och rider på eftermiddan. Hoppa det inte är hinder i hela ridhuset-.- Nerå de är bra att folk hoppar.

Liten update bara.

 

Av rebecca - 1 februari 2010 10:00

Ahopp tiden går som vanligt för fort.

Vaknade nyss jag sov med dubbla täcken inatt för jag höll på att frysa sönder. Har nyss ätit frulle och sen dött på hur mycket snö det har komiit! Det är ju helt gaaalet.

Lina fixar Sessan idag så det är  Kommer sakna lilla Sessan hela dagen spec på praktiken när man kunde varit i stallet istället för att ha massa hemska dö timmar.

Men bara tre veckor kvar treee veckor.

 

Just nu sitter jag inlindad i en filt. o lyssnar på colplay.

http://www.youtube.com/watch?v=dsz-EeNZBkI 


Vet ni att Chris Martin sångaren låtskrivaren gittaristen pianisten o allt var han är i Coldplay skrev "fix you" till  Gwyneth Paltrow under hennes depsisson. Jag vet inte om det 'sant för det står på wikepedia så då vet man ju adrig. -.- Dom är också ett par.

 

Okej nu vet ni lite mera om Chris Martin hehe.

Nu ska jag försöka hitta motivation till att gå till praktiken.

Ovido - Quiz & Flashcards