Alla inlägg under februari 2012

Av rebecca - 6 februari 2012 22:09

Usch vad jag inte mår bra:( Känner mig typ halv sjuk och har så sjukt ont i nacken och axlarna. men men man är sjuk förrens man är sjuk. Så jag var och red förut. Och Maggie var så fin! Trodde hon skulle vara helt springig som hon brukar vara när hon stått och hon har lix vilat sen i torsdags men hon var kalas. men jag ska testa och sätt på mig ett par bebissporrar och se vad damen säger om det. Har en känsla av att hon kan bli lite sur hehe.


Aja imorn ska jag jobba iaf så då blir det inget stall vi hade ju tänkt åka imorn men ja vill jobba så.  O ch min bil har ounktering typ hahah. Jag har typ tyckt att de kännts konstigt men aja papi fixar<3

Så får bajka imorn med de får gå bra de med. Fattar inte hur ja klarade mig utan körkort förut.

Nej nu ska jag pluggga

Tänk er

Puss!

Tumblr_ly23h9ve4c1rndkzao1_500_large

Av rebecca - 6 februari 2012 00:50

Ja asså kvällen dagen mådda ja inte bra:(( Sjukt! Men mys med Jenfi o Hanna ko mhem för en stund sen och ska sova snaaaart. Men har ju sovmorgon imorrrn så de är ju luungt. Blivit tradition nu med bakishäng på söndagar illa. Nästa helg blire förhoppningsvis lungt.

Ahh shiit nu ska jag sova natt:)

Puss!


Av rebecca - 5 februari 2012 12:39

Jaa det gick inte så bra o festa 2 dagar i rad. Så jävla klen är jag haha. Men nej de blev väldigt lungt för mig igår kväll de tog emot så måste träna mer inför P&L i sommar. Men det var kul ändå:)!

Vaknade med jordens huvudvärk som om ja vore dyngrak igår man bara tack lix. Nej usch inte kul men blir snart bättre hoppas jag.

Ska ta en promenad lite senare tänkte jag lite fridsk lugt o alvedon bör göra susen.

Nee nu ska jag vila lite till höhöhöh

Puss!

 

...

Av rebecca - 4 februari 2012 17:10

Tumblr_lyarg1tgbw1qgwttho1_500_large  

Av rebecca - 4 februari 2012 10:17

Vi var ju på kupolen igår o kollade kapten röd som var en jävla timme sen!? hallå han är inte Foo Figthters lix:e

Jag Jenfi och Emelie började kvällen hos mig iaf och fixade oss tillsammns och sen åkte vi till Anchi och förfestade lite innan vi gick vidare till Break där vi va de enda som va hahaha.Men vi var ju ett gäng så de va fan kul!


Sen då efter de flesta mått illa, vinglade vi vidare till Kupolen där vi dansade. Var typ själva på dansgolvet först SKÄMMIT! varför är man inte så smart med sprit i kroppen ? Men aja sen chilla vi lite så kollade vi på Kapten röd då. Jag kunde inte en enda låt de ja stod med kunde iaf hälften elelr mer. Woho haha. Men det var kul.


Och jag aldrig jag menar aldrig blivit vad heter de när man inte vet vad man ska säga så man bara säger nått sen tänker vafan va töntigt att ja sa så?Hoppas nån fattar vad jag menar men asså gud.

Nej nu ska jag borsta mina tänder och kolla på Remeber me känner mig dålig som inte sett den en.

Puss!

..

Av rebecca - 2 februari 2012 23:16

Tumblr_lys17c8kch1qgzguyo1_400_large

Av rebecca - 2 februari 2012 22:23

Arrå skola på dagen förstår inrte hur lärarn kan seriöst prata i 5 timmar - 45 min lunch. Jag blir galen. Jag lyssnar på musik, målar, facebookar men inget hjälper blir lika rastlös ändå och får alltid ont i huvudet och hur mkt jag lär mig? ja inte allför mycket.

Alltid lika underbart att lämna skolan på torsdagar.

Iaf tankenvar ju att jag och Jenfi skulle promenixa meeeen de var för kallt haha så vi chillade hos henne istället. Mkt bättre!  

Nu laggar internet sönder! Funerar allvrligt på att köpa en bärbar när vi ändå ska flytta till lägenheten. En egen som kan va på mitt rum hela tiden. Liten och smidigt lix.

Aja ska försöka sova snart men är aspigg! Inte kul.

Puss!


Av rebecca - 1 februari 2012 17:18

Började klockan åtta gick upp tjugo i kom dit kvart över. Man blir bortskämd med körkort och tror allting tar kortare tid än de gör höhhö. Slutade elva så de var göööttt.!

Ute och gick en sväng och kommer just från lägenheten vi fick ju nyckeln idag. Tror jag kommer få klaustrofobi därbort , att gå från ett hus till en trea kännas lite överväldigande just nu. Men de ska j urenoveras o grejor så blir nog bra när alla  våra saker är där.

Ska åka och rida Maggie sen men inte förrens sju typ för Kerstin jobbade sent idag så. Men jag blir verkligen sååå rastlös på eftermiddagarna helt sjukt. Borde göra en uppsats men det kär ju inte hända det här året haha. Underhåller mig med Glee på fyran sålänge.

Puss!

 

Ovido - Quiz & Flashcards