Alla inlägg den 5 maj 2012

Av rebecca - 5 maj 2012 10:42

Asså gud va ja tjatar om förra helgen men asså den va så jävla busig. Så kommer den här helgen som består av plugg haha. Aja livet måste ju båda vara roligt och tråkigt Ska iväg på marken sen med Anchi och Emelie hahaha. Men ska försöka göra Yoga uppgiften först.

Puss

Tumblr_ls2c98su2j1qbru0co1_500_large


Av rebecca - 5 maj 2012 00:02

Blev hoppning idag på Maggan så var galet pigg haha. Vi har ju inte hoppat på skitlänge. Bara räcken, ja fegade ut på oxern. Men vi kom helt fel på ett räcke typ stannade innan för vi kom sakta så tror ja att hon stannar men sen tar hon sats och hoppar ändå o ja flög fram på halsen , hon stannar till och känner att ja hänger typ och hon börjar bralla. Söt tjej det där.  Men jag satt kvar vi hoppade räcket igen. Men vi måste verkligen träna på att få stopp efter hindren och att få rätt galopp. Men de är bara o träna på. men det va kul att hoppa igen. Vi ska åka imorn med tror jag men då blir det dressyr å hoppbanan.


Kom hem runt halv tio åt mat och sprang ner och solade. Höll på att somna så himla skönt! Har nystädat rum och nybäddad säng så ska nog sova snart.

Pusss

Ovido - Quiz & Flashcards