Alla inlägg den 25 maj 2012

Av rebecca - 25 maj 2012 23:07

Asså jag behöver aldrig mera gå i skolan! Vi är klara med 12 jävla år i skolan. Jag är klar, done , finish ! Asså det känns så jävla siiiiiiiiick. Men så jävla bra. Jag behöver aldrig mer ha läxor , plugga, lära mig om saker ja inte bryr mig ett skit om, ha så jävla tråkigt, och ja allt som skolan innebär. Nu börjar livet. Äntligen. men ärligt ja tror inte jag fattar det riktigt själv. Aja det är mycket som händer just nu iaf. men huvudsaken är att skolan ör över för resten av mitt liv och det är 14 dagar kvar till studenten.


Idag var ja i skolan då (sista dagen evvvveeer) men vi gjorde ingenting vettig. Fick VG på en uppsats som ja skrvit av Wikiperdia på;) Hehehe...(a

Sen kom jag hem va sjukt jävla rastlös och tog bilen upp till Aggerusspåret o sprang. Mådde lite lätt illa av värmen ussssccchhh.Men tryckte mig runt 2 varv iaf. O så kommer ja till bilen o ska backa ut o tycker de känns som ja kör med handbromsen i, kollar men de gör jag inte. Fortsätter köra o bilen o den typ slirar o känns jättekonstig. Hoppar ur o har fetaste punkteringen!!

Mamma kom o hämta mig o pappa har satt på reservhjulet. Jag som var i K-hamn o hämtade min balklänning(som för överig är så himla fiin:'))  o tänk om ja fått punka då lix. Tur jag har jordens bästa pappa som alltid fiixar<3


KOm så va fredrik här en stund o sen åkte jag till jobbet. Sprang idag o det var väldigt lungt så det var jätteskönt. Efter jobbet hoppade ja in och solade också. O nu har ja duschat o ska kolla tv en stund tänkte jag. Jag är ju ledig i mer en en vecka nu och det är så himla skönt.

En liten update på min dag

Puss på er!










Ovido - Quiz & Flashcards