Alla inlägg under juli 2010

Av rebecca - 25 juli 2010 13:41

Jag säger ju att det är höst kolla ut lix.

Vaknade runt tio o kunde inte somna om så gick upp kollade ut och kom på att Wislana inte hade något täcke så jag begav mig till stallet. O när kollade ut så ösregna de sen när jag väl hade fått på mig regnkläder o allt o kom ut till cyklen så regna inte en droppe. Men när jag väl kom til lstallet hade Lena varit super snäll och satt på Wislana. Så jag fyllde bara på vatten til ldem. Jag har eftermiddan så jag ska åka upp snart o ta in dem.


Nu är armbands problemet löst med putte också gött!

Ne nu ska jag hålla tummarna att papi komemr hem så han kan skjutsa mig(a


Av rebecca - 24 juli 2010 15:37

Tog jag en väldigt lång sovmorgon typ till ett:$ Men man sover ju man vilar bara hihi.

Sen gick jag upp och fixade lite saker och har nyss ätit mat. Lyckades äta kantareller utan att spy men det är det att de är så slemmiga smaken är ju god. O nu sitter jag här och kolar genom Kenzas outfits genom åren. Människan är ju så sjukt vacker! O hennes stil är underbar. Lite inspereande såhär när de är höst.


Putte til lveckan! Sjuuuuuuukt taggggad! Mindre taggad til latt jobba eftersom på onsdagen spelar Europe til ltyp två o jag ska upp sju men ja överlever.


Nu ska jag fixa till mig lite ska möta Jossan halv fem. Jag har Wisalana igen efter Jonna är utr på vift. Men det är skojsigt!

Puss!

  

Av rebecca - 23 juli 2010 21:56

Jag sitter och funderar på framtiden alltså efter gymnasiet. Vet ju på ett ungefär vad jag vill bli så jag tänkte jag skulle kolla upp det lite mera. Så jag har suttit i någon timme och klickat mig in på flera olika sidor som har utbildningen.


Sen ville jag hitta mer om utb så jag läste om den lite basic och sen hittade jag en sida där utb beskrives med tolv sidor! På ett jobbigt och koplicerat språk. Sen är det ju vart vill man gå?

Hur vill man bo?

Det är jättemycket!

Jag vill iaf flytta och jag hoppas att Rebecca om två år också vill det.


Vad spännade igentligen om två år vi den här tiden har jag tagit studenten. Kanke lever jag livet haha elelr så är jag dyng foukoserad på framtiden.

Det är lite spännande faktiskt. Jag är ju ändå bara sexton.

Ne nu vart jag ännu mer nyfiken på utbildningen!  

 

Av rebecca - 23 juli 2010 17:57

Jag höll en bebis på jobbet hihi så söt!O mini.


NU ska jag ska med min nerbäddade hund ut på promenad.

  

Hmm

Av rebecca - 22 juli 2010 16:12

Min blogg har märliga statesik toppar... men aja kul om fler läser.

JKobbade idag som vanligt alla är verkligen jättesöta på avd. Börjar komma in i det mer och mer. Kör till och med ner vargnar till källarn heeelt själv    Perfekt att jobba fem timmar om dagen ju. Mindre perfekt att jag är jättepigg när jag kommer hem och sen under tyra banks show somnar på min egna arm och sen sover jag. Mamma väckte mig nyss. Gosh Tyra får sliuta prata så utröttande! hihi


Nelly har dyngstor rea och fri frakt tror jag ska beställa ett par skor faktiskt. Dom var grymt snygga! Se om jag hittar något mera. Jag vill ju ha en väska men de hade alldesles för dyra;ee Asså fin väska ingen bag lix.


Nu ska jag byta tröja stoppa hörluranrna i öronen och cykla til lLoffe som för överig är nallebjön:$hihi så goo! Så nu måste jag åka för nu vill jag krama på han.

Puss!

  

Av rebecca - 19 juli 2010 18:41

På jobbet är avklarad. Och njaaaaaaaaaaaaa inte så skoj kanske att plocka disk och sånt men jag överlever. Sen är man ju "van" att få vårda lix inte titta på. Jag går ju lix en linje där vi lär oss vårda så.

Kom hem kollade på tvtills jag somnade kan ju säga att jag inte är van att gå upp halv sju precis. Det blir bra tills skolan börjar då komemr jag redan vara van att gå upp i tid.

men nu ska jag göra annat.

puss!  

Av rebecca - 18 juli 2010 16:18

O säger

Hej jag heter Rebecca och allt jag gör är fel.


Av rebecca - 16 juli 2010 00:42

Är vad det blev med mina kära vännor. Vi grillade och sen badade i Emelies poool och sen vart det lite sanck o jordgubbar. Lite kortfattat sådär.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sova!

Puss!<3


Ovido - Quiz & Flashcards