Alla inlägg under juli 2010

Av rebecca - 15 juli 2010 10:45

Jag harvkommit att jag är väldigt dålig på att blogga när det väl händer saker de är lite knäppt.

Igår styrde famlijen B bilen mot ullarede iaf. Eb fem timmar väldigt lång resa! usch! Åksjuk blev jag också men jag överlevde. Vi var framme runt halv tolv knaske och då hade vi åkte halv sju och jag gock upp 6 för att duscha och jag somnade efter tre= inte mycket sömn. Men jag slumarede lite i bilen.

 

Jag o mamma gick in först och omg va folk! Kan säga att jag inte gick själv först haha  Såå jag handladade och gick ut igen. Gick in igen och handlade lite till. Sen åkte vi hem fem jävla timmar men det går alltid fortare hem så.

 

Nu har jag just ätit frukost och sa dra på mig shorts och åka upp till stallet och mocka och fixa så skönt att bara åka upp och rida. Och jag ska träffa mina friends ikväll också så det är bra om jag ite är för seeg.

Så time to get going

Puss!

Av rebecca - 11 juli 2010 15:13

Nu när Jonna har dissat oss för Öland har jah hand om hennes lilla ponny i en vecka fram. Skojsaigt att ha som egen igen. Så jag var uppe och fodrade lunch i stallet. Passade på att mocka och fixa allt så det är klart sen. Jag åker upp runt 6 elelr nått och rider tror jag så sjukt varmt!

Fyllde på vatten till Loffe också kom på att ja skulel gjord det igår kväll men han han hade kvar så det var lungt. Dock var det inte lika lungt i hagen breve.

Häst inpackad i flugtäcke elelr det var två hästar mitt i solen utan skugga och främst av allt UTAN VATTEN så jag fyllde på till dem med o dem drack kan jag lova!ja jag blir irreterad.


Sen åkte jag hem och har inte gjort ås mycket merA.

Det är bastu på övervåningen och jag kanske ska sola lite hmm.

    

Nu

Av rebecca - 10 juli 2010 22:57

Jag klev just ur duschen och ska gå och byta om och sedan lägga mig och kolla på YesMan hur kul är inte den filmen?HAHA Jim Carry(jag vet inte hur han stavas)

Idag har det inte hänt mycket gick upp runt tolv kollade lite på tv och sen försökte sola men det var för tårkigt travade runt här hemma sen åkte jag t stallet runt fem fixade LoffN jag o Jonna skrittade ut det var sjukt vaemt och bromsarna var inte snälla! Så vi red bara till Holmbeg typ. Sen hem och fixa lite. Jagvar riktig tsugen på att åka til lsommarhagen men my fridends är upptagna bortresta elelr vill inte så det blev inget somamrhaggie.

Okej nu väntar Jim CarrrrrrrrrrryxD

Puss!<3

  

Av rebecca - 10 juli 2010 00:49

Idag har det varit en sånhär dag då jag mest vill sitta och stirra in i väggen hela dagen. Gick upp runt elva och så kollade jag lite OC gick med Donna sen åkte jag till sommarhagen och hälsade på hästarna. Det fick lite godis och mumsa på också.

Hemma igen till fem fixade mig lite sen kom Jossan och Jenny på mopparna så ställde de dem här sen kom Emelie. Sen tog vi våra något fulla väskor och gick ner till näset där vi mötte upp Angelica och MikN. Sen satt vi och pratade grillade badade och lite sånt. Sen blev det sjukt kallt så vi gick till stranddagarna och hängde där en stund men det vara bara gamlingar så vi drog sen. Var hemma runt halv tolv igen. Skoj att träffa tjejerna igen!


"and the hardest part is letting go, not taking part, that is the hardest part"

  

Av rebecca - 8 juli 2010 22:48

Från en promenad med Donna. Ganska lång sådan. O sen känns det som det börjar bli höst. Kolla ut bara typ svart och så duggar det. Fast det bara är i mitten av Juli och Putte har ju inte ens varit än. Jag hoppas att det blir sommarväder nu resten av sommarn asså riktigt sommarväder. Ni vet när man kan vara ute till fyra på morron och det är fortfarnde varmt. O när det steker på dagarna så man knappt kan sola. Sen skulle det ju inte skada om sjön värmdes upp några grader.

Nu borde jag gå och duscha och sova. Jag är faktiskt trött så det är ju bra. I förrgår natt somnade jag inte förrens fem. Helt sjukt!

Kanske ska ta mig i kragen och göra som jag själv säger för omväxlings skull:)

godnatt<3


Av rebecca - 8 juli 2010 18:05

Nu är jag hemma igen. Det vr som rena rehab att åka ut på landet det har varit så lungt och skönt. Största uppgiften var att mata fiskar. Men annars har jag faktiskt målat plankor fiskat matat fiskar och spelat yatsy. Sov i hos mormor eftersom jag vägar sova i våran egna stuga. Jag sluta skriva nu för jag kan inte sova och jag har väldigt ont i huvvet trots två alvedon:(

puss!

Av rebecca - 7 juli 2010 11:29

Vilket underbart väder! Äntligen lite   M-M-m

Men jag ska faktiskt åka booort idag lite senare i eftermiddag måste fixa lite saker före. Hihi ja åker till kära mormor o morfar och sover där inatt precis som när man var liten! Deras stuga är jättemysig! Tror jag kommer hem på torsdag iaf.

Nu ska jag göra annat.

puss!

  

Av rebecca - 6 juli 2010 20:24

Vaknade runt tolv gick upp käka frulle sen åkte jag och mamma ner på stan och så. Men ja köpte inget.Sen hem dammsög och gick med vovvoen sen cyklade jag iväg till stallet. Borstade Loffe och va med Jonna en stund. Sen satt vi och pratade och sen åkte jag hem så jag kom hem för typ 20 minuter sen kanske.

Men jag har ingen lust att sitta här så nu ska jag göra annat:)

vi kör en bild i repris hihi

  

Ovido - Quiz & Flashcards