Alla inlägg under oktober 2010

Av rebecca - 16 oktober 2010 14:44

Ikvæll blire party trro ja iaf haha men næstan 100 sækert.

Sov till halv elva gick upp kæka fixa mig så gick jag o Camilla ner på stan typ tittade på typ modeshow med småbarn som visade halloween kæder.

Køpte en sak till min kommande utklædnad som jag ska ha på halloween. KOmmer bli awsome!

smsar mamma att hon kunde ringa men ne dom var i stugen.

Sitter och har lite ångest før det har ju inte varit en nyttig vecka precis;eeeeeeeeeeeeeeee

O jag saknar att vara ute och gå/springa! med musik på høgsta bott i øronen. Nu ska jag førsøka plugga lite;)

Av rebecca - 15 oktober 2010 22:53

Vilken dag! Norge ær helt underabrt. Var på skolan først och fikade men lærarna vilket faktiskt var riktigt trevligt! sen åkte vi till ett rehab center som var superfint och låg typ på landet. Lyssnade på en "man" som berættade om centret och han pratade i typ 2 timmar. Tænk er norska fort i två timmar! Jag trodde jag skulel dø haha. Hade jætteont i huvvet sen. Åkte sen till stan allihopa och handlade grejor till tacos. sen åkte vi hem till maja dær Malin bor och åt tacos och kollade på någon dålig norsk film haha. Men det var mys. Hade bara så ont i huvudet.

Sen åkte vi hem igen och nu sitter jag o Camilla i mitt rum med varsin dator ohc kækar ben and jerrys. Jag har faktiskt aldrig ætit ben and jerrys men det ær dreitgott! hihi.

ja sanrt ska vi hem till vardagen och tråkiga Sverige. Vill bara gå klart skolan och flytta till ett helt annant stælla en karlskoga obara leva livet.

Ah shit!

halloween ær astaggat iaf:D

men nu ska ja fortsætta sitta på face haha.

Puss på er o kommer sanrt heeeeem;)

Av rebecca - 14 oktober 2010 21:41

ær det inte lika kul att læsa min blogg nær jag ær i Norge? har skitstatistik mot vad jag brukar ha ju. Det ær ju 1000 gånger roligare hær æn hemma så kan inte førstå hur det kan vara roligt att læsa nær jag skriver EMO hela tiden hemma.


<hær lever vi livet iaf! Det ær så underbart roligt!

Idag har jag varit med funktionshindrade barn på en gård. Detvar så jævla kallt men jag øverlevde. Dom skulle ha ridit men sen hade hæsten en hovbøld typ så vi åkte slæp bakom en traktor och killarna brænde træd och sen hade hon massa djur vi tog hand om. Killarna var så søta och det syndes hur mkt dom tyckte om att vara på gården. Kommer bildbomb nær jag komemr hem.


Sen åkte vi hem så komam hela gænget hit sp kollade vi film och tog massa fina bilder och pratade och skrattade såklart. Alla ord har ju inte sanna betydelse hemma som hær. men det ær bara roligt!


Mattelæxan ær næstan helt klar också. Duktig tjej. ska sanrt hoppa i duschen och sen sova nitt huvud snurrar av all norska haha.

Imorn æør det rehab center på schemat och umgås med lærarna haha. Ska blir kul!

hørs imorn

PUSS!

Av rebecca - 13 oktober 2010 21:58

Har just kommit hem från Hanne och HAHA uj ujdet var riktigt roligt skrattade så jag fick ont i magen typ. Ni ser ju den vackra bilden på oss på face. Vi skulle fladdra med læpparna vet ni? haha typ vad som hænder nær man sæger pa ær pprooo.

Nu ska jag sova imorn ska jag vara med funktionshindrade barn i ett stall så det blir både kul och lite læskigt. Camilla ska inte følja med så ja blir sjælv. Men hæstar ær ju lite mitt område så det blir super! Kul att se deras stall och allt. 

Nu ska jag sova. Pratade meged mamma førut hørde vi va med ti tidningen (hh

Hørs imorn!

Natti:)

OTH

Av rebecca - 13 oktober 2010 15:40

Jag skulle tagit med mig OTH men det finsn i Norge hihi. Sitter o kollar på det nu med Camilla vi ska snart æta och sen åka till Jossan och Hanne. Tror Malin och Josefine också skulle dit. idag bkade vi bullar med gamla. Dom gør inte bullar som oss utan deras ær bara en "klump" utan pærlsocker och innehåll. Men det var gott!:D Vi måste verkligen infør ældredag i Sverige!

Dom gamla var såå glada och det ær ju bara bra før oss som går OP.

Kollade på film nyss och var nedbæddad i soffan och trodde jag skulle somna. Man ær jættetrøtt! Men det måste vara all Norska haha:D

Har massor av kul att berætta ju men om jag skulle skriva skulle det bli en bok.

Nu ska jag återgå till att facebooka.

puss på er!





















Av rebecca - 12 oktober 2010 21:07

41 per inloggade men inte den man vill prata med`?

Ska gå ner o kolla film snart i mitt rum sen blire sængen helt trøtt i huvvvet av allt norskt prat. Men det ær brara roligt! Har redan lyckas gøra bort mig haha men det var en rolig sak så iget farligt;D

Tænkte bara sæga godnatt!

PUSS<3

Av rebecca - 12 oktober 2010 19:06

Hejsan bloggN!

Resan och alltvgick bra men det var långt...stannade och shoppade i challottenberg.

Klart det var lite nervøst men det var riktigt roligt! Och camilla ær jættesnæll!och jag bor i en inredd kællare och har dubbelsæng   o tv.

Idag har vi varit på skolan den ær jættefin och inte alls som bergslag:e

Imorn ska vi vara med gamla på deras ældre dag.

Skriver sanrt igen!

Puss på er dær hemma!(k

(o emelie spara lite bus till mig också;)

Av rebecca - 10 oktober 2010 22:01

Och åker nu ÄNTLIGEN!!!!

Ahhhh så galeeet kul ska det blii kan knappt andas ju haha. Nästan helt färdig pckad sakerna ja ska använda imorn ska jag ju andvända imorn så dom packar vi imorn. Asså ahhhh så roligt! Så sjukt roligt!

Ska föska sova nu iaf får nog lyssna på lite musik innan. hihi

ja bloggen antingen hörs vi om en vecka men jag tror ja får låna datorn så ja kan uppdata litte.

Okej ha de så bra här hemma då  

För nu drar vi om ah imorn morgon men ändå hhaa.

PUSS!


Ovido - Quiz & Flashcards