Alla inlägg den 24 juni 2010

Av rebecca - 24 juni 2010 16:58

Jag hade ganska svårt att komma ur sängen imorse hehe men efter nån halv timme 40 minuter var jag uppe. Klädde på mig och åkte bner och köpte min ny telefon. En ny telefon rikare och några rusenlappar fattigare men det äre förhopppningsvis värt.

Annrs så har vi sopat klart baracken asså inte inomhus utan utanpå så på måndag ä det målar tajm  Vi måste komma ihåg att ta före och efterbilder för det kommer bli skillnad.

Sen kände jag för att åka hem så det gjorde jag och nu sitter jag här. Ikväll kommer brudarna för vi ska bada badtunna mys:D

Nu ska jag kila hej då!:D

Av rebecca - 24 juni 2010 01:09

Bloggar jag nu känner jag.

Idag då efter telfontittanadet så åkte jag och Jossan till stallet var nere på ridskolan en stund med Jenfi o Hanna och sen åkte dem på tävling och jag gick upp til lLoffe pysslade med han och red lite idag också och han va stoor i höjden och steget haha 

Gick ner på ridskolan igen och hälsade på Sessan som numera står där nere. Lilla underbara sessa<3

Gick upp till Loffe igen och sen cyklade jag o Therre hem. När jag kom hem käkade jag och sen satt jag o Jossan och flumma på msn;e Hann prata med Jonna en stund i telfon också betämde lite för imorn och så. Sen var Hanna snabb från stallet så vi möttes typ tio och cyklade runt och pratade lite och så.Det var roligt!


Imorn är det mycket på G. Först och främst ska jag köpa ny mobil imorn och efter det blir det snabbt hem byta om och cykla vidre till stallet för att fortsätta sopa på baracken. Jag och Jonna blire än så länge vad jag vet men de kommer förhoppningsvis fler och hjälper till. O jaa.

Det jag gillar med sommarlovskvällar är att de är spontana.. Allt kan hända lix.


Jag kollade nyss på OC första säsongen och de är sååååååå bra. Men nu väntar sängen och om det är en hästmygga i mitt rum idag igen får jag tokspel hehe.

Godnatt<3

Ovido - Quiz & Flashcards