Alla inlägg den 27 juni 2010

Av rebecca - 27 juni 2010 21:48

I mitt hus har jag o Fredrik städvecka på övervångingen varannan vecka. Det suger jävligt hårt o förra gången det var min vecka städade inte jag på så länge att han städade mamma o han blev dyng tjuriga men jag palla de inte bry mig haha;e

Men nu hare gått en vecka o de är min tur igen sitter här och funderar om jag ska faktiskt vara en duktigt dotter/syster och städa elllr om jag ska palla bry mig igen?

Det lutar att vara duktig. Och jag funderar starkt på att åka till sommarhagen! Så myyyys fast de är ganska sent nu förståss hmm.

Nej usch fy blä dags att stäääda;(

Av rebecca - 27 juni 2010 20:49

Nu har jag lite tid att skriva om midsommar. Vi var hos Jossan käkade mat och lite så sen kom lite mer folk framåt kvällen. Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde men riktigt roligt var det.  Framåt tre där drog vi ihop alla för lite kubb med ölburkar och stolsben. HAha vi är kreativa vi  

Runt tre började folk dra sig o lite tidigare också så jag var hemma runt halv 4.

Sen igår då åkte jag upp till stallet till halv ett och följde med Madde på tävling med Loffe. O shit vilk hinder!Men de var riktigt roligt att se lite annat än dressyr lix. Så vi var vell hemma runt  fem kanske? Senare kanske. Sen blev det hem ooch åka vidare till Jossan där lite folk va o då spelade vi kubb och så men vi åkte hem runt tio igen.Sen kollade jag lite OC och gick och la mig.

                    

Av rebecca - 27 juni 2010 01:02

Sorry för dålig uppdatering skriver allt om midsommar o shit imorn för just nu behöver jag sova fast jag är pigg;ee

Godnatt!<3

  

Ovido - Quiz & Flashcards