Alla inlägg under november 2011

Av rebecca - 10 november 2011 12:43

Har skuttat runt i min onepice typ hela morgonen var uppe runt åtta käka lite frulle sen gick o la mig igen(a) O pluggat lite ska förbereda mig för att åka till köris, frisören o boka tid och litte sånt där. Ska byta in min rosa bandet lott också för jag vann en ny.O sen göra teori på köris tills jag har körlektion klockan 3. Körfältsbyten i stora rondellen hmm lite nervöst faktiskt.

Sen hem till mormor en sväng o sen åka till Äspedalen och packa in hästarna med Irene och rida Maggie för första gången ska bli såå kul  Jag har inte ridit på aslänge ju så hoppas det går bra. Jag tycker alltid det är så jobbigt och rida nya hästar när man inte känner men det blir säkert bra. Tror jag kommer hem rätt sent ikväll.

Pusssar!

Av rebecca - 9 november 2011 20:23

Mi,o,,,sentencje,love,music,piano,love,piano-97c182585275545fca4da1ae4117f3fc_h_large


Tumblr_lsriewvbse1qiysugo1_500_large

869391051_large

Tumblr_luep0nfzj21r2igzwo1_500_large




Av rebecca - 9 november 2011 13:08

Ingen fotografisk bild

Ingen samhällslektion

O gå tidigare från barnlektionen

                         =

Att jag slutat nu och inte tjugo över 4!  


Så jaa peppar peppar kanske har lite flyt?

Men inte undkommer man skolan ändå ska kanske göra lite PA så jag blir klar med den där äckliga bakrunden någon gång o kan ha den där dagen så är mitt PA slut sen.


Ville verkligen inte gå upp imorse jag övervägde att stanna hemma men sen tänkte jag att om 2 veckor när jag känner så så äre bara o ta upp telfonen o ringa skolan o sjukanmäla mig själv. Längtar!

Tänkte åka till Örebro nu när jag slutatde så tidigt men jag är inte shoppingsugen så kändes rätt onödigt. Hinner ju dit iaf en gång till innan jag fyller.

Men nu ska jag göra PA

Puss!


Apps4girls_large

6004826241_1532545caf_z_large


Av rebecca - 8 november 2011 21:39

Jag kämpar på med mina körlektioner o idag vare skyltföljning som gällde klarade alla skyltar perfekt o sen lite stoppljus träning som också gick bra. Sen hem o plugga lite teori o sen köra med mamma igen också stoppljusträning som gick bra. Sen vänta på Jenfi som var i stallet så hämta hon mig o vi åkte ner til lHanna på träningslagret o hälsade på. Oohh shit va fint detvar! Var jättesugen på o hänga på Hanna någon dag när hon tränar o köra ett pass:))

Sen så åkte jag o Jenfi o solade och nu ska jag duscha o sova

Puss!


Av rebecca - 7 november 2011 16:11

Asså jag kan inte ta tag i någonting känenr jag inte PA, inte teorin,inte den där jävla hemtentan vi fick idag på saker vi gjort hela terminen? Varför göra det igen lix åhh jag var inte glad. Iaf gick dagen bra men det känn verkligen som man bara är där o sitter av tiden....

Aja 213 dagar kvar sen student.

Åkte ner till köris efter gjorde teori o sen hem käka o övningsköra. Vi kör stoppljus nu pojag fick grönt hela jävla vägen haha inte så lätt o träna då juu. Men sen gick det bra.


Nu ska jag iaf försöka göra lite PA...

Puss!

Tumblr_ltdyx3giqb1qcu28ao1_400_large


Dimond-in-the-light-30_large

Av rebecca - 6 november 2011 15:09

Jaa jobbade ju till nio o det var totalt kaos hela kvällen det var inte kul:(  Sen hämtade mamma mig för hon är bäst! Så åkte jag hem lockade håret det sista(hade "förlockat") det lite så jag skulle vara lite snabb efter jobbet. Joo fixade håret o det o sen skjussade mamma mig till Angelica V där Hanna o Jenfi väntade taggade o glada haha. Sen blev det dricka, dans o liiite bus! En helt lyckad kväll.

Var hemma runt tre o klockan ringde kvart över 6 det var bara o masa sig upp mådde liiite illa där ettag men det gick över sen. Så kom Jonna o Lotta o hämtade mig för jag var lite medhjälpare till Jonna var superduktig på tävlingen! Så efter dom ridit o sådär gick jag till Jenfi  så körde hon hem mig.


O sen har jag sovit o fått i mig lite mat och tog nyss en dusch och ska åka o jobba klockan fyra till nio. Längtar tills jag kommer hem! Då blire bums i säng har en känsla av att jag kommer vara rätt trött. Jag har typ sovit max 4 timmar för nu på eftermiddan kunde jag inte somna på riktigt lix bara vilade typ.

Men jag vill se EMA ikväll juu 30 seconds to mars är ju nominerade och grejer och Coldplay också. Får se hur jag känner

men nu ska jag borsta gaddarna o dra

Puss!

Av rebecca - 6 november 2011 10:40


Summerar gårdagen/kvällen om en stund

har sovit tre timar inatt så nu blire verkligen sängen!

Tumblr_lb4px1pban1qcyfqeo1_500_large_large


Absolut-alcohol-shotglass-shots-vodka-favim.com-129204_large_large

Av rebecca - 4 november 2011 10:43

Jag hade ställt min klocka på nio för jag skulle upp äta frukost, duscha o sen åka till köris. Meeeen det var skönt o snooza o sen var klockan helt plötsligt tio. Men nu är jag uppe o har duschat iaf bara frukost kvar vet inte om jag ska åka ner ändå vore ju inte dumt.

Jobbar ju ett till nio ikväll o sen kväll heeeela helgen känns sådär lagomt taggat...nästa helg ska jagvara ledig!O elgen efter det ska jag veeeeeerkligen va ledig för då fyller jag år wihiiii:D

Ja men iaf nu är frågan om jag ska åka ner till köris eller vara hemma tills jag börjar?Jag har ju matlåda med mig o inte så goigt iaf den blir varm kanske.

Vill inte att skolan ska börja heller så skönt hare vrt med lov även fast jag bara vart helt ledig 2 dagar.Men skönt hare vart.

Okej nu ska jag sluta babbla o äta frukost.

Puss!


Ovido - Quiz & Flashcards