Alla inlägg den 29 maj 2011

Av rebecca - 29 maj 2011 19:48

Hello!

Vet ni jag har börjr hälsat med "hallo" haha. Vet inte varför. Var redigt pigg imorse menar jag när klockan ringde 6...gick upp kvart över men jag var på plats i tid o allt så det var bra. Mamma och pappa kom ju hem från Rhodos idag så man ville ju träffa dem så dagen kändes rätt lång faktiskt.

Mamma och pappa var bruna och fina iaf och hade med lite parfymer och en efterlängtat väska till mig. Behöver en "stanväska" som jag säger och den var perfekt.

Så jaa nu är allt som vanligt här hemma igen. Och det gick jättebra att vara själva och det gör att man bara vill flytta ännu mer för man jkänner att man klarar av mer saker jag vet inte känner sig vuxnare faktiskt. Vet inte vad som hänt känns som man mognar en del under praktiken faktiskt man får och vara med om så mycket så jag kan tänka mig att det bidrar väldigt mkt.


Iaf tre dagars praktik kvar+2 lediga dagar känns helt okej. 2 skoldagar och sen sommarlov! Har faktiskt en känsla av att denna sommar kommer bli bra om man törs säga så. "peppar peppar ta i trä". 

Ska iaf tvätta ridkläder och kolla över mina ridsaker faktiskt hihi.

Puss!

haha dör på den här bilden ärligt!!? får bli lite mer badtunna i sommar iaf:D

 

Ovido - Quiz & Flashcards