Alla inlägg under juni 2010

Av rebecca - 25 juni 2010 11:15

Är nog det bästa sättet att beskriva gårkvällen haha. Gud va roligt vi hade!  Mina vänner är mina bästa. Lite vattenkrig kasta muggar och burkar o ah sen blev det lite dopp i sjön och sen tillbaka i tunnan. Efter vi badat åkte jag Hanna, Angie,Jonna till donken för de var hungriga. Lite spontant sådär:D

Aja det var iaf jätteroligt!

 

Jossan och Jenfi åkte lite tidigare men dem återser vi kväll  

 

Iaf gick jag nyss upp och ska fixa lite usekt grtejjor nu när jag fått alla bilder. Kanske råkar skicka en bild någonstns också.Hehe busig jag är. Taggad för ikväll är jag också! Rooligt roligt!

Blir inget stall idag dock Loffeman är på tävling och vi har inget mer att göra på baracken utom att måla. Och skrapa vitfärg. Om jag får för tråkigt åker jag nog upp o skrapar lite.

    

Av rebecca - 24 juni 2010 16:58

Jag hade ganska svårt att komma ur sängen imorse hehe men efter nån halv timme 40 minuter var jag uppe. Klädde på mig och åkte bner och köpte min ny telefon. En ny telefon rikare och några rusenlappar fattigare men det äre förhopppningsvis värt.

Annrs så har vi sopat klart baracken asså inte inomhus utan utanpå så på måndag ä det målar tajm  Vi måste komma ihåg att ta före och efterbilder för det kommer bli skillnad.

Sen kände jag för att åka hem så det gjorde jag och nu sitter jag här. Ikväll kommer brudarna för vi ska bada badtunna mys:D

Nu ska jag kila hej då!:D

Av rebecca - 24 juni 2010 01:09

Bloggar jag nu känner jag.

Idag då efter telfontittanadet så åkte jag och Jossan till stallet var nere på ridskolan en stund med Jenfi o Hanna och sen åkte dem på tävling och jag gick upp til lLoffe pysslade med han och red lite idag också och han va stoor i höjden och steget haha 

Gick ner på ridskolan igen och hälsade på Sessan som numera står där nere. Lilla underbara sessa<3

Gick upp till Loffe igen och sen cyklade jag o Therre hem. När jag kom hem käkade jag och sen satt jag o Jossan och flumma på msn;e Hann prata med Jonna en stund i telfon också betämde lite för imorn och så. Sen var Hanna snabb från stallet så vi möttes typ tio och cyklade runt och pratade lite och så.Det var roligt!


Imorn är det mycket på G. Först och främst ska jag köpa ny mobil imorn och efter det blir det snabbt hem byta om och cykla vidre till stallet för att fortsätta sopa på baracken. Jag och Jonna blire än så länge vad jag vet men de kommer förhoppningsvis fler och hjälper till. O jaa.

Det jag gillar med sommarlovskvällar är att de är spontana.. Allt kan hända lix.


Jag kollade nyss på OC första säsongen och de är sååååååå bra. Men nu väntar sängen och om det är en hästmygga i mitt rum idag igen får jag tokspel hehe.

Godnatt<3

Av rebecca - 23 juni 2010 15:36

Lyssna på den rösten m-m-m sådär skulle man kunna sjunga. Och är det bara jag som tycker att han har väldigt fina tänder? Haha. Riktigt bra låt iaf och ännu bättre akustiskt. Asså OMG vilken rööst!  

 

Nu ska jag byta om och åka till stallet med Josefine Lidqvist. Det ska bli roligt.  Så nu ska jag åka hihi

Hej då!

  

Av rebecca - 23 juni 2010 11:04

Usch fick upp alldesles för tidigt idag klockan ringe runt tjugo över åtta men jag gick upp nio. Käka frukkost och duschade sen fixade iordning mig lite. Sen åkte jag och mamma ner på stan för att titta på mobil till mig.

JAg hade ju redan titta ut en som jag vill ha men den va lite dyyr för jag är snåål:$Men jag tror att det blir den ändå det är ju värt att köpa något man verkligen verkligen vill ha lix istället för att köpa något havtattigt lix.


Så imorn då åker vi ner och köper ny mobil till mig! Äntligen hej då stenålderN lix  

Mamma åkte för att handla så nu är jag o Donna själva hemma men hon är dum för hon morrade på mig förut:(

Okej nu ska jag göra annat.

Puss!<3

Av rebecca - 22 juni 2010 23:42

Kändes så tråkigt att sitta inne hela kvällen så jag o Jossan bestämde oss för att åka till hästrna i ASG en stund. Alltid lika mysig att sitta med hästarna i hagen då är det sommar!Satt och pratade lite tog lite kort. Men dom lägger jag in imorgon.

Det var något viktigt jag tänkte skriva.Men jag glömde bort det. Men fan va jobbigt det var viktigt.

Okej nu ska jag se om jag ska sova ska upp tidigt imorn men jag är inte trött hmm....  

Nej

Godnatt<3


  

Av rebecca - 22 juni 2010 20:25

Vaknade runt tio typ käkade frukost och åkte sedan till stallet för att hjälpa tjejerna med baracken. Vi ska måla om den och alla verkar jättetaggade så vi började redan idag och tur är det ör det är jobb kan jag lova. Vi skrapade tills vi vr helt röda vi också. Men roligt var det. Tror vi fortsätter på torsdag igen.

 

Sen efter några timmars sop/skrapning på baracekn fick vi tvätta av oss och byta om til lridkläder för då var det äntligen dags att fota oss i usekt. Korten blev jätte fina på alla och gruppbilderna också. Så nu är det äntligen klart. Hoppas Angie loggar in snart så hon kan skicka dem till mig. Så håll koll på hemsidan så kommer usekt sida uppdataeras snart  Så roligt atta usekt går frammåt med alla possetiva!

 

Sen ja vad gjorde vi låg och slappade och pratade och sed plockade vi undan efter vi skrapat sen tittade vi när folk red och sen åkte jag hem.

 

Imorgon är det äntligen dags att titta på ny mobil!!WOHO! Hoppas jag hittar någon bra. Sen på eftermiddag blir det stallet.

Jaa nu ska jag läsa lite mer bloggar.

Puss!<3

  

Av rebecca - 21 juni 2010 15:13

Tror jag vaknade upp ur min "depp-koma" efter en uppfriskande springtur utan äckliga ormar i spåret.Så nu är jag på G igen. Ska blåsa håret, skriva dagorning, lägga mina borstar i bad och sen åka till tjejerna i stallet.

Puss!  

Ovido - Quiz & Flashcards