Alla inlägg under juni 2010

Av rebecca - 21 juni 2010 12:32

Jag låg vaken heeela natten och tittade OC.Till typ halv fem elelr nått och gosh vad det är bra! Nu väntar jag bara på säsong tre som Angiee har  När serien gick på tv slutade jag kolla efter Marissa dog för blev så dåligt men nu har jag bestämt att jag ska klart allting.

Iaf gick nyss upp elelr jag har ätit frulle. Tjejerna ska ses på donken om typ en halvtimme men jag stannar hemma, hinner varken ducha eller komma dit i tid.

Läser lite bloggar nu på morgonen och herregud Paows stalker måste va den roligaste i världhistorien.Enjoy

http://www.youtube.com/watch?v=yxngoEi4Cic


Senare idag är det Usekt möte på schemat i stallet hoppas alla kommer ihåg det  Annras jävlvar! Nej då hehe ja e snell  Kanske borde göra en dagordning...

Jaa hej då så länge!



Av rebecca - 21 juni 2010 12:32

Jag låg vaken heeela natten och tittade OC.Till typ halv fem elelr nått och gosh vad det är bra! Nu väntar jag bara på säsong tre som Angiee har  När serien gick på tv slutade jag kolla efter Marissa dog för blev så dåligt men nu har jag bestämt att jag ska klart allting.

Iaf gick nyss upp elelr jag har ätit frulle. Tjejerna ska ses på donken om typ en halvtimme men jag stannar hemma, hinner verken ducha eller komma dit i tid.

Läser lite blogfgar nu på morgonen och herregud Paows stalker måste va den roligaste i världhistorien.Enjoy

http://www.youtube.com/watch?v=yxngoEi4Cic


Senare idag är det Usekt möte på schemat i stallet hoppas alla kommer ihåg det  Annras jävlvar! Nej då hehe ja e snell  Kanske borde göra en dagordning...

Jaa hej då så länge!



Av rebecca - 20 juni 2010 22:17

Are you lost or incomplete? do you feel like a puzzle you can't find your missing piece...  

Av rebecca - 20 juni 2010 21:55

Idag har det verkligen inte varit en bra dag alls. Det bara nej...jag tror lite av min ilska från igår satt kvar. Så ja vi hoppas imorn blir bättre. Hade tänkt åka upp till stallet men nej min depphet var för deppig så det slutade med att jag stoppade hörluranrna i örat och har spelat Coldplay heeeela dagen. Nu känns livet lite bättre.

Träffade mina fina vänner för en stund sen också lite kubb och prat är aldrig fel. Men det blev så jävla kallt så vi drog runt nio. Ska det inte vara sommar?


Funderar på att lägga mig och titta OC men jag är så pigg!O bror min kollar på fotbolls skiten så tvn är upptagen. Ut o gå kanske njee känns lite sent.


Kan någon ta bort fix u ur mitt huvud innan jag dööör?

Fast den passar min sinnestämmning-.-

http://www.youtube.com/watch?v=73YjnOPM324


God natt elle nått=)

Av rebecca - 18 juni 2010 23:30

Av min  fodervärdstid på Sessan. Imorn är hon inte "min" längre.

Men som Linda sa "allt har en mening".


Sommarlovet flyter på jätteskönt att vara ledig men som den raslösa person jag är så blir jag något uttråkad av att gå upp nio och sen inte ha något att göra till typ fyra fem på eftermiddan. Men pappa har fixat lite iaf som jag kan pyssla med nu. Sen har jag lovat mig själv att inte vända på dyngnet detta sommarlov. För vi som kommer ihåg beståd mitt förra sommarlov av att går upp typ två tre där någongång på eftermiddan:$Så det ska vi försöka skippa iår.


Jag börjar ju inte jobba förrens i slutet på Juli heller så. Idag gick jag upp runt elva tror jag fast klockan var ställd på 09.00...gjorde inte alls mycket på förmiddan åkte till stallet runt tre och fixade oc hsen hem igen. Fixade mig lite fort va dötrött sen åkte jag , mamma, mormor och Kristine till K-hamn och åt på nått taco ställe. Köttfärsen smakade konstigt men det var mysigt. Sen åkte vi och hyrde film nån romantisk komedi(som hade det sämsta manus jag någonsin vart med om)och sen avatar. Ska kolla på den imorn bitti!

Och nu sitter jag här o funderar hur sommaren kommer se ut.


Jag menar den kommer ju ablsolut inte bli dålig.Vihar ju

PIP

Karlskogafesten(fast nee kanske så rockig)

Alla sena varma sommarkvällar

Underbara vänner

Så jag överlever nog om bara myggorna kunde dö.

Jag kan inte sluta skriva nu men jag vet inte vad jag vill skriva om.

Vi kan avsluta med lite bilder från den trevliga skolavslutningen.


Så ah just de vi har fått tillbaka våran vanliga dator!WOHOOO! Tog bara två månader typ.

Godnatt<3

Av rebecca - 7 juni 2010 00:40

Har redan börjat eftersom klockan är över tolv...tre dagar kvar till sommarlov! Vi behöver inte gå dit på onsdag för vi har inga lektioner. Imornm börjar jag fem i elva med film.

Idag har det inte hänt mycket alls gick upp vid tio och har sedan dess varit ute i solen och även kollat GG. Stallet på eftermiddan fixade Sessan som fick vara i sommarhgen en stund haha jäklar va hon busade!  Lilla gumman annrs var hon jättetrött och bara stod o gäspade medan ja ryktade.

 

Sen kom jag hem och duschade och sen kollat på film tills nu. En lagom seg söndag med andra ord:)

Nej nu ska jag sova.

Godnatt  

Av rebecca - 6 juni 2010 01:43

Jag är pigg och sängen lockar inte alls mycket men jag vill gå upp i tid imorn.


Var ute och gick med Mimmi en stund förut de var trevligt:)Så härligt när det är sommar och det aldrig riktigt blir mörkt och det är varmt. Fast idag blev det lite kallt. Åkte från henne runt halv tolv någon gång. Kom hem och har sen kollat lite GG. Såååå bra!

Nu ska jag sova hoppas solen skiner imorn så man va ute och sola hihi:)

Av rebecca - 4 juni 2010 23:52

Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden. Helt pigg och glad jag tror det är rena sommarkänslor.Härligt är det iaf!  

Solat har man gjort och ja hoppas på mera sol imorn för imorn har jag absolut inga måsten och då vill jag passa på o sola.

Sessa är obeskrivlig och vad som än händer kommer jag alltid vara glad för att fått haft henne.Hon är och kommer alltid vara nummer 1 i allt jämt. Nej usch nu blir jag tårögd här.

Skolan rullar på knappt några lektioner och idag var vi helt själva i maten så det är nog inte så många som har lektioner. Idag vad MASEN där och babblade alla höll på att somna och eftyer det skulle vi kolla på grishjärtan asså riktiga! O fyfan jag som trodde att jag inte var kräkmagad. Jag kunde knappt kolla och usch det nästan vände sig i magen på mig.

Jag vill ha våran gamla dator lagad för den här skiten är dynO jag har inga bilder:/

Sommarlov nästa torsdag läängtar!Helt sjukt att vi har gått ett helt år.

Nej nu ska jag kanske göra annat.

Godnatt<3


Ovido - Quiz & Flashcards