Alla inlägg den 17 april 2012

..

Av rebecca - 17 april 2012 23:05

Började inte plugga förrens typ halv tio braa Becca verkligen. Dör om ja får omprov på det här. Men nu orkar jag verkligen inget mer. Ska sova , börjar nio imorn skööönt. Är sjukt omtiverad att en gå dit imorn men ja är väl så silla tvungen. Kommer inte sakna skolan sen iaf. Asså egentligen äre typ bara 7 veckor kvar. sjukt egentligen. men känns som en evighet typ vi har fått massa uppgifter+ prov och nationella på det också.


Jättekul inlägg här känner jag men blir så omotiverad på allt i skolan+ att jag är sjuk nu också = motivitationen i botten typ. Nej nu går ja o lägger mig desto snabbare imorn går över detsa bättre.

Puss

Fucked-home-school-test-text-favim_com-363045_large_198892876_largeTumblr_m2k7rr1mcf1rpnegro1_500_large

Av rebecca - 17 april 2012 15:38

Gick upp kvart över 7 va på bergmästarn klockan 8 för lyftkörkortsutbildning. Vi var fem stycken där och det skulle kommit tettorn man bara ..moget.

Men det var väl inte sådär jättekul kanske och ja känner mig dålig igen säkert bakslag eftersom ja satt igång och sprungit som vanligt efter jag vart sjuk. Men har sovit nu iaf från halv ett tills nu. Känner mig fortfarande inte braaa jävla helvete.

Så ställer in Maggie ridning idag och får ängna mig åt att plugga istället vilket är väldigt behövligt. Ska bli så skönt när provet är klart.

nu ska ja läsa lite bloggar sen pluggga

Pusss



Ovido - Quiz & Flashcards