Alla inlägg den 19 april 2012

Av rebecca - 19 april 2012 16:51

Jag och Emelie plugga till halv 2 inatt!!!Seriöst vi va assdyktiga lite grey's anatomy break men annrs pluggade vi massa. Och provet kändes faktiskt helt okej. Orkade inte titta igenom när ja va klar så missar säkert nått eller några poäng men jg ville verkligen bara hem för ja mår så jäääävla dåligt. Ont i näsan, snorig, hostig/rossligt o feber. Man bara döö typ. Kom hem runt elva käkade lite och sen sov till fyra typ. Livet känns på topp.

jag blir så omotiverad till allt när jag är sjuk hade ju äntligen kommit igång med springningen och nu ligger ja sängen o vill dö typ. Innerst inne visste ja att jag skulle få bakslag eftersom ja troligtvis satte igång för tidigt med att springa och det. Men aja trodde ja skulle slippa bakslag men inte jag inte. Okej nu ska ja sluta deppa elelr inte.


Iaf ligger i sängen somsagt och kollar projekt runway och sitter vid datorn. Blir nog en promenad lite senare om ja känner för de. Ahh lite update iaf inte den roligaste kanske men livet är inte alltid en dans på rosor.

Pusss

Girlscenemijnlevenmetks_large_large

Ovido - Quiz & Flashcards