Alla inlägg den 24 april 2012

Av rebecca - 24 april 2012 21:22

Red ute idag för första gången och Maggie var helt underbart fin! Så duktig. Och kvällsolen sken hästen var fin och åhh jag älskar det där. Önslar man inte behövade hoppa av då när allt är perfekt. Men så himla härligt och skönt att hon va snäll ja va inte orligt för om hon skulle va stirrig eller pigg. Jag var mer orligt om hon skulle dra en såndär goo bockserie som på Malinträningen haha. Men hon va sååå duttii 

Nu ska jag hoppa i dushen och sen titta på tv i sängen. Underbart.

Åhhhh ännu bättre är att Norlie och KKV kommer till statttt:DDDDDDDDDDDDDD Dör typ älskar dom så jävla sköna haha kommer bli fett. 

Pusss

 

Av rebecca - 24 april 2012 14:51

Var länge sen jag var där en hel dag s det kändes lite konstig haha. Vi var bara 4 stycken där idag också men ibland kan de vara rätt skönt fast det beror ju såklart på vilka som är där. Men vi åkte o kollade på ljud till våran studentvagn utan resultat tyvärr men jag tror vi fixar de på ett eller annat sätt. Annrs fick ja med mig ännu fler uppgifter att göra..+ att vi fick reda på att vi ska ha 2 prov till. Så jag ska plugga nu och sen försöka hinna ta en promenad innan Kertsin kommer så blir det Maggieridning ikväll igen.

Hon var ju helt underbar igår! Hon har ju vilat rätt mycket eftersom jag har haft så sjukt mycket i skolan+ att ja är sjuk jämt:( Så hon var jättepigg o jättefin! Ska verkligen försöka komma iväg några gånger i veckan nu så vi kan hålla igång det här så vi kan börja hoppa igen lite smått. Är så himla hoppsugen.

Nu ska jag plugga

Pusss

 

Ovido - Quiz & Flashcards