Alla inlägg den 28 april 2012

BUS

Av rebecca - 28 april 2012 09:39

Spontantripp till Örebro med Jossan ingår. Vi skulle bara se maskinen till vilket pris som helt haha. Vi missade bussen så tog bilen körde lite fel men vi hann iaf se två låtar. Så jäkla klockrent. Sen stod vi i kö i typ en halvtimme med jobbiga stockholmare också. Jävla brat !! Men annars blev de lite dans och prata lite med folk. Asså värsta soft stämmning och på nått sätt lite mysigt att det var ute. Dock smet vi in på frimis också haha. Då menar ja verkligen smet..vakten borde ha bättre kolll;)

Men de va verkligen inte kul där inne de va bara äckligt typ..blää. Roligare ute. Va väl hemma efter typ kvart över två för vi körde hem lite folk också. Haha även fast vi missa typ hela maskinen och allt så vare så jävla kul. Jag älskar verkligen spontana o planderade grejjer haha. Man måste leva lite lix.


Ikväll därimot kommer hjärtat slå extra hårt! Ikväll är Norlie och KKV!!!!!!! Döööööör bara jag tänker på det. Kommmer bli så bra. Men innan det ska jag gå upp (sitter i sängen) och ta en promnenad eller nått. Och innan kvällen börjar ska jag jobba till nio. Aja taggat Norlie hela veckan så åhh komemr bli awsome!

Pussss

Ovido - Quiz & Flashcards