Alla inlägg den 15 juli 2011

Av rebecca - 15 juli 2011 20:13

Sitter och tittar på Shutter Island så jävla bra! Älskar den där filmen. Efter den vare paranormal activity också, spännande kväll det här.

Körde upp till stallet förut o jag(L) automatbil lix. Fixade allt till Dompan o tog en promenad så söt är han!  Vart så himla ridsugen när jag kom upp dit men får rida på tisdag o hoppas jag är 100% frisk då.


Asså min tand dödar mig helvete vad ont det gör:(Buhu! Usch. Försytldningen är iaf bättre(y men det får bli en lugn helg i helgen.

Puss!


 

Av rebecca - 15 juli 2011 14:45

Följde med Ida när hon solade så gick vi till centrala sen och nu är mina första körlektioner bokade!  Känns så himla kul är dock lite nervös hihi. Så det känns bra att det är fixat. Sen gick vi till elgiganten och tittade på Ipodar men varken dom eller expert hade dom som vi ville ha. Sen blev det en promenad hem så är rätt trött. Engergilös till tusen men trött på att bara sitta inne.

Och min tand! Ni vill inte veta hur jävla ont jag har. Fyfan går på smärtstillande kan jag lova. Usch om det inte blir bättre blir o ringa tandis på måndag  


NU ska jag vila lite sen ska jag upp till Dompan blir bara mys idag är ju somsagt inte frille.

Puss!

saknar mina fina vänner också:(

 


Ovido - Quiz & Flashcards