Alla inlägg under maj 2011

Av rebecca - 24 maj 2011 16:10

Yes o imorn blev de ändrat så jag går kväll istället...men sen är jag ledig två dagar!   Sen äre bara fem dagar kvar ju går  så fort.

Har iaf ångest över sommarjobb!Varför jag född i NOVEMBER!? Fatta hur hemskt det är visst att alla går ut men nu att de tar emot i jobbfronten också? Åh blir så ledsen:( inte mitt fel ju..

NU ska jag koppa lilla hund och går en riktoig långpromenad sen sa jag bara vara idag känner jag. Kanske får ett ryck och städar lite för det är behövligt...

Hehe..

Nu ska jag byta om och väcka hunden.

:)


Av rebecca - 23 maj 2011 22:05

Såå springenen gick över förväntan bra! Härligt. Kvällspromme med Donna en kortis efter det och nu har jag just duschat och ska sova. Är dötrött.

Pussar!

 

Av rebecca - 23 maj 2011 18:48

Klockan ringde sex imorse jag var pigg tio över och jobbet gick fort idag. Kom hem stekte pannkakor och bjöd in Ida på lite pabnnkaksmiddag haha. Se var vi fett mätte och tog ut hunden på promenad så hon blev happy. Och nu ligger hon och sover i fotöljen.

Ska strax gå ner och kolla 2 and a half med haha så braaaaaaaaaa! Sen står springning verkligen på schemat. Måste bara tagga till lite i soffan haha.


Men varit igång hela dagen så lite vila ska inte bli fel.

Pussar!

 

Av rebecca - 22 maj 2011 23:14

Söndag idag och ny vecka imorn.

JAg vaknade runt elva idag gjorde inte mycket förmiddan utan gick t Jenfi sen och gjorde en hemlig sak som vi håller tummara för! Sen gick vi vidare t stallet Jenfi o Embla hade lite ponnyridning;) Sen ner till ridskolan och titta på 20 års showen. Dom var superduktiga!

Sen stannade jag en stund efter det och tittade på de nya hästarna och så. Sen cyklade jag hem och käka och gick ut med Donna. Gick vid IP typ och tror ni inte att de börjar SPÖ-regna!? Jag hade lix tisha på mig:(

Bara att gå hem igen.


Sen tittade jag på en söt film oh sen gick jag hit och sen duscha jag och nu sitter jag och smörjer in mig lite så min bruna färg förhoppningsvis sitter kvar.


O min jävla läpp vägar läka! Sen jag åt dom där dumma chipsen;( Det cuttade tydligen djupt. ska dränka med idomin så jag blir riktigt fjååtizz när jag ska sova.

Men nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig ska upp 6 imorn omg.

Puss!

 

Av rebecca - 22 maj 2011 11:10

Så häligt väder ute och när jag  vaknade vare helt vitt utanför mitt fönster pga såna här maskros saker. Funderar på attgå ut och springa antingen nu eller efter showen i stallet men då måste jag upp och hämta mig cykel i stallet.Hmmm Ska till Jenfi innan iaf.

Igår hade mitt löshår tvätt dag och innan så lockade jag det bara för att se och gud va fint det blev! Får mig att längta ännu mer till studenten nästaår    Iaf så luktar mitt hår jättegott hihi. Har ju knappt användt de på en månad:(


Gårkvällen spenderades i grannhuset med Ida hehe vi kollade på skräckfilm och sen på rasten! Så bra asså rasten skräckfilmen var lite konstig men jag blundade lite för ofta haha så missade det mest äckliga.


Aja nu ska jag läsa bloggar.

Puss!

  

Av rebecca - 21 maj 2011 14:28

Var uppe i stallet runt typ halv tolv knoppade en söt Embla på typ 20 min gick ju asfort hade ränknat med typ 45 min haha.

Hälsade på en underbara Sessan också! Kan ni fatta att hon var "min" förra året vid den här tiden? Saknar henne. Men hon fick en morot så pussades vi lite hihi gullihäst.

Älskar verkligen den där hästen obeskrivligt:(

Sen gick jag ner på ridskolan såg en utav de nya hästarna men ska dit imorn också och kolla på 20 års showen såklart! och då får ja se de nya på lite närmare håll. Sen sprang jag högis hem gick bra lite håll och jag hatar håll. Vet ni att inte ens läkarna vet varför man får håll...

Iaf annrs vare klockrent.


Var hemma för en timme sen och har inte duschat än är lix påväg haha. Snabb cheeeeeey.

Puss!

Av rebecca - 21 maj 2011 00:33

Vi köpte med lite glass, jordgubbar och grädde och satt och mumsade på till lite PB säsong ett. En riktigt slö kväll helt enkelt och jag tror alla var lika trötta:)

Hemma runt tolv typ så nu ska jag sova lite.

Klockan ringer iaf tio i elva för jag ska hjälpa Jenfi med lite knoppar imorn och tänkte springa högåsen hem sen så det blir perfekt. Så länge sen jag sprang högis juu och efter ikväll är en springtur mer än nödvändig ;E haha.

Godnatt!


Av rebecca - 20 maj 2011 16:35

Men hur underbart!?

Ikväll blire hem till Hanna iaf ska bli tevligt funderar på om jag ska vara så hemsk o köpa litte godis:$ har inget vettigt o skriva så lämnar er med underbara hurricane. Lyckos er som ser dem på P&L!

Ovido - Quiz & Flashcards