Alla inlägg under maj 2011

Av rebecca - 5 maj 2011 11:13

Ja då gör vi sista dagen på den här praktik veckan då .Jobbar kvart över ett til ltio idag igen men har lite annat att hinna med också. JAg ska möte upp Emelie på skolan hon ska göra något och jag ska ämna/hämta saker. Om jag bara kunde hitta det där jävla busskortet jag ska lämna in!

Har iaf nyss duschat och sminkat mig så ska nog fixa håret lite sitter med en lös bulle på huvvet nämligen.

Hehe charmigt.....-.-'

O sen hitta busskortat.

Puss på er!

Tumblr_lkmsxxulre1qaobbko1_400_large

Av rebecca - 4 maj 2011 22:14

Då var det klart! Imorn jobbar jag o Emelie kvällså det blir prima vi ska även til lskolan och fixa grejor innan jobbet. Duktiga tkr jag vi är!

Nu vill jag bara tvätta bort sminket och byta om till mjukisar och bara läsa bloggar och sen sova.

Sitter och lyssnar på John Mayer free falling den låten<3becca.

 


Av rebecca - 4 maj 2011 11:31

Kallt idag med! Klockan var ställd på nio för jag hade tänkt springa på morgonen men när klockan ringde var de sååå skönt att ligga kvar i sängen. När jag för en gång på ca två veckor sov riktigt bra också. Så jag gick upp tjugo i tio med en tanke att gå ner på stan.

Måste hitta något till Fredriks student och visste att HM har en jättefin klänning/tunika i korallfärg. Men nej den fanns ju såklart inte. Men köpte lite annat. Åkte halv elva var hemma elva haha älskar att bo nära stan. Så nu snart ska jag fixa lite grejor och sen äta lunch och sen gå iväg till "jobbet" jag skriver jobbet fast ni vet ju att det är praktiken jag menar.


Min första kväll ikväll jobbar från ett till tio.... men det går säkert bra.

Nya navelpiercingen blev riktigt bra tilsllut på tal om annat. Trodde staven var för kort men den är perfi hihi.

Har en känsla av att jag kommer vara dötrött när jag komemr hem men kanske bloggar lite mera då.

pussar!

 



Av rebecca - 3 maj 2011 21:11

Fett gött att sola. Jag kan verkligen förstå varför människor blir beroende men nu ska jag inte sola på några veckor iaf. Ville bara få en grund. Och det har jag hehe.


Sen gjorde jag klockrena varv i spåret och sprang tydligen asfort! Fick en liten chock när jag tittade på klockan när jga kom hem. Så nu sitter jag här och det känns bra att jobba kväll imorn. Börjar ett till tio. Men ska springa på förmiddan för på torsdag måste jag till skola för att lämna o hämta saker.

Nu ska jag försöka hitta något att titta på för min kära bror kollar på fotboll...........................-.-'

Puss!

Av rebecca - 3 maj 2011 16:01

kan ni förstå hur kallt det är?Det snöade idag det var hemskt hade vinterjacka på mig o grejjer. Iaf de gick bra på jobbet. Så har vart hemma en stund nu tanken var ju att vi skulle gymma idag men Emelie fick sluta tidigare så det blev för stor tidskillnad. Till helgen hoppas jag att det blir iaf! Måste ju passa på ;)


O sen äre så kul när vi från klasser springer på varandra på sjukhuset haha alla med folk i rullstolar och påväg hit eller dit. Allt är ju så nytt.


Idag är tanken att gå ut och springa iaf. Och sen sola litte med IdN. Så jävla sämst att de tog bort solariet på lasarettet där de kostade 20 kr för en halvtimme. 

Men lite sol behöver man i detta hemska väder.


Just nu sitter jag och myser i mitt täcke framför datorn och är lite irreterad på att jag inte orkat gå upp till Hanna och hämta mera PB. Saknar PB:(

Jag är så galet filmsugen! Vill bara mysa ner mig o soffan och titta på typ A walk to remeber elelr nån annan galet gullig tonårsfilm. HIhi.

 


  







Av rebecca - 2 maj 2011 16:26

Första dagen gjord elelr inte riktigt dagen har bestått utav massa ergonomi med klassen i källarn. Vi har fixat skåp, passerkort, kläder och allt praktiskt. Imorn ska vi också fixa gymkort! Dem hade ett jättefin gym och perfekt att det är litet och bara för vårdpersonal. Så där hoppas jag att det kommer spenderas många timmar.


Sen på slutet gick vi upp till avdelningarna och jag hälsade på min handledare presenterade oss och så. Så imorn börjar ja klockan sju! Galet.

Inatt kunde jag verkligen inte somna så idag hoppas vi att det går bättre med det kommer vara död annars. Ska möta Emelie så tar vi sällskap.


Idag ska jag hömta ut min piercing och kära lite i samma veva. men börjar tröttna på nu att köra aoutomat när jag ända inte ska ta körkort på det. Så ne nu hoppas jag att vi börjar med koppling snart. Och jag vill hämta min piercing och byta NU. Hatar att vänta dels så har pappa bilen och sen får man inte hämta förrens efter klockan 17.


Vad ska jag fördriva tiden med då? Hmm har inget PB hemma ju:(

Aja ska mejla iväg mitt schema om jag orkar hämta det-.-' o mejla lite andra saker också...

Okej vad vuxen ja är;)

Puss!  


Av rebecca - 1 maj 2011 22:37

im a orange thats a key theres a emo clown on tv HAHAHAHAHAHA

Av rebecca - 1 maj 2011 22:18

Ledsen för dålig uppdatadering.

Idag har jag blivit klar med min historie uppsats och hon har mottagit mitt mejl och det betyder att jag från och med nu är fri från skolan vilket är så härligt!


Sen gick jag över till Ida för att visa lite bilder från när vi var små haha vi dog en naing. Sen tittade vi på Idas babybilder och seriöst så söt haha. Sen tittade vi på nån halvdålig film, sen annoying oragnge och til lsist prison break med popcorn och juice och sen blev det en promenad i spåret. En perfekt söndag med andra ord.

Sitter här och lyssna på fin musik. Och är nervös inför imorn! Seriöst nerver har jag verkligen men jag är nervös på ett bra sätt iaf. Ska bli kul.


Vi börjar med introducering(stavning?) men passerkort, kläder och ergonomi i källaren så det blir ingen arbetesdag imorn utan börjar på tisdag.


Nu har jag nog inget mera att säga fakitskt.

söta elelr vad?:D

 





Ovido - Quiz & Flashcards