Alla inlägg under oktober 2011

Av rebecca - 15 oktober 2011 00:05

Först EUW på Idol för dom ä med suger så jävla mycket!Ärligt jag har inte tittat nått så slog jag på idag o kolla o JAG skäms för dom henna i soffan. Inte för jag sjunger bättre elelr nått för jag kan inte sjunga. Men för att dom är så paterstiska jävla småungar! Åhh jag var så arg förut haha. O nu hade Denise åkt ut? Den enda som var bra asså så jävla skämmit lägg ner förfan.

Så nu känns de bättre;)


Iaf efter sugidol sappade jag o så vare sagan om ringen ettan. Men hur mys! Så har tittat på den gråtit varit rädd o förbannad många känslor i den där filmen. Men den är ju sååååå bra o nu när man inte sett den på x-antal år får man lite mera perspektiv. Men tur att det baa är en film för dom där orcherna är inte okej nånstans!

Men nu ska jag sova o hoppas jag får jobba imorn

Puss!

Haha glömmer aldrig hur kär jag var i Legolas när jag var sisdär 7-8 haha:')

Av rebecca - 14 oktober 2011 16:44

Usch kollade just på en film omen supermodell som växte upp i Afrika och blev könstympad när hon var 3. En blomma i Afrikas ökenen tror jag hennes böcker heter. Ah usch mår dåligt av att tänkap å det. Vi gjorde ju ett arbete om könsstympning förra året det är så hemskt att det gör ont i mig.


Till lite roligare saker då. Hade knappt inga lektioner idag så jag o Anchi åkte ner på stan när vi slutade. Jag fick med mig lite ansiktmasker o en jättefin skjorta från JC.  Åkte hem o har bara njutit av att det är fredag. Ah jusste bokat in 8 körlektioner nu så nu jävlar är vi på G ja o lilla blå;)


Nu ska jag ut och gå långpromenad i kylan mys.

Puss!

Haha finns ju en bättre "version" haha sååå söt!


Av rebecca - 13 oktober 2011 14:57

Asså veckorna går verkligen fort! Jag menar praktik nu o sen lov.

Sitter och taggar min körlektion känns bra idag vill komma vidare har ju inen mer motivitation till teorin just nu iaf eftersom jag ligger "efeter" så med körningen. Ska boka mer lektioner idag iaf.


Annrs hade vi de rätt chill idag massa massa skriva förståss men när det är klart o redovisningen kommer det vara en lättnad.

AJa nu ska jag gå vänta på att tiden ska gå

Puss!

Av rebecca - 12 oktober 2011 22:46

Sitter och längtar efter min Ipod känns lite B sådär hur jag nu ska få igång allt som ska vara med jag som verkligen är jordens mest otekniska människa. Får väl ringa kundtjänst igen haha stammis där snart;)

Fan vad svårt jag har o gå och lägga mig är ju pigg och har börjat vända på dynget så hoppas jag får jobba förmidda bårde lördag o söndag eller nått. Hoppas jag får jobba iaf:)

Imorn äre prov på donationslagen....


Annrs så har jag övningkört idag o det gick bra o imorn äre körlektion ska försöka att inte bli så nervös. Helt stört äre ju jag KAN ju men ah jag vet inte. Längtar tills jag bara får köra lilla blå ensam lagligt. Så de är bara o bita ihop.


Nej nu får jag stänga av min emomusik och gå o lägga mig o försöka vara i tid imorn..händer ju inte allför ofta nuförtiden.

Puss!


Tumblr_lswn3kn6wq1qcdjp0o1_1280_large

302483_260546737320737_100000962386742_722008_579343099_n_large

Tumblr_lsx2enjrbk1qizdtbo1_500_large



Av rebecca - 12 oktober 2011 19:22

Men hur söt video? Jared cute smile haha o jag kan inte låta bli att le genom videon hihi  Haha gör en video när han bara ler haha so cute!

Av rebecca - 12 oktober 2011 19:08

..so I can build me up stronger...


Tio minuter sen imorse inte bra! O felet är att när kommit sent 1 gång blire en vana. Aja gör mitt bästa.Rätt chilldag ändå. samhällsprover gjort och det var verkligen mycket lättare än vad jag trodde så jag vart happpy tror jag gick 2:a av alla i klassen haha ville ju hem.

Sen chillade jag lite så tomt utan stallet juuu!!Men jobbar på att inte bli allför rastlös. Men sen körde vi lite iaf  o det gick prima så jag är taggad inför imorn när jag har körlektion bara hoppas mina nerver sköter isg, asså jag fattar inte varför jag blir så nervös? Jag KAN ju köra.


Nu ska jag läsa lite donationslagen känns sådär jätteintressant men sen blire en stund på crossen också.

Puss!

Av rebecca - 11 oktober 2011 20:17

Så gött att vara i Örebro på vardagseftermiddagar knappt inget folk på stan ju. Iaf blev ett par trosor, en onepice och en halsduk till mamma från Gina. Det var allt fakitskt. Letar efter den perfekta svarta skjortan o de perfekta kilklackarna eftersom dom jag ville ha inte finns kvar-.-'


Iaf gjorde klart etikuppgiften kan ha vart bland de slavrigaste jag gjort(a)Ska mejla iväg den snart.  Samhällsprov imorn hoppas jag kommer ihåg det mesta årtal o skit. Tycker de är elakt att man ska komma ihåg årtal ......

Iaf ska läsa igenom det innan jag lägger mig tänkte jag.

Jaa nu blire bloggläsning

Puss!

aww fan va söt bild! älskar we<3it

Tumblr_lswx78ca0h1qhqjazo1_400_large

Av rebecca - 11 oktober 2011 15:05

Lätt skol dag börja tio i tolv sluta tjugo i tre o vi har bara tittat på film. Men snart blire Örebro med IdN vet inte vad jag vill ha men men en ny plånbok kanske?Min är så mini hihi.

men först mejla iväg min rehabuppgift så den blir ur världen.

PusS!

Ovido - Quiz & Flashcards