Alla inlägg under oktober 2011

Av rebecca - 11 oktober 2011 11:18

Börjar j utio tolv idag så har sovit ut riktigt bra haha.  Fast tog 452098245245 timmar innan jag somnade inatt, jag kan verkligen inte titta på min tv på rummet innan jag somnar för d somnar jag aldrig! Men om jag tittar nere o sen går o lägger mig äre inga problem? Aja iaf har jag vart tuff tjej men de är så töntigt så vågar inte berätta haha:$

Snackat lite med Jenfan har också hunnits med o snart ska jag åka till skolan för 2 lektioner. Men har världens mysigaste kofta/poncho på mig så de ska nog gå det här.

Puss!

blir så glad av den här låten=D!

Av rebecca - 10 oktober 2011 18:21

Har jag sagt att jag älskar min bil?  

Iaf bra humörtjejen idag är jag så jag blev galet sugen på att köra lite, har körlektion på torsdag så lugnar mina nerver om jag får träna lite. Så vi åkte til lskolan och övade parkering o sen flygfältvägen sen o gick upp på 5an första gången i lilla blå haha söt tjej. Ville testa innan vi ska köra till Degerfors. Iaf sen E18 hem o stan och jaa gick askalas. Ihhhh.

Men nu blire promenad med IdN


O måste bara berätta vad en sötis sa på dagis förut när jag var där:

(ungen)- Vem är du?

(jag)- Rebecca

(ungen)-vem är du?

(jag)- Rebecca?

(ungen)- Ja, men vem är du?

Hahha så söt

Puss!



Av rebecca - 10 oktober 2011 16:06

Ska börja på två hemtentor typ känner mig rätt motiverad. Så fåre bli lite körning sen kanske fått tillbaka motivationen. Iaf orkade jag inte åka ner till köris imorse gick upp tjugo över nio kom till skolan alldeles försent men ibland så nej...Men blev bra såfort jag kom dit:)

Vi gjorde lite barnuppgiftero sådär rätt soft. Slutade en timme tidigare också men bara för vi har hemuppgift som vi lika gärna kan göra hemma.


Men på vägen hem stannade jag till på sjölyckan där jag ska ham in praktik. Det är dagis så alla barnen hann ställa 1000 frågar haha på tio minuter som jag var där  

Seriöst så himla mys skare bli att vara med pigga glada barn istället för sjuka på sjukhuset även fast det också är kul o givande ska det bli skönt att lämna sjukhusmiljön en sväng.

Men nu ska börja med plugget så det blir klart

Puss!


090855503686dc_large

Av rebecca - 9 oktober 2011 23:05

Asså helgen har varit rätt tråkig i sig så skönt med ny vecka faktiskt. O våran sista vecka i skolan innan lovet eftersom vi går ut på praktik 42,43 o sen 44 äre lov. O närmare min födelsedag! Känner att jag behöööver få fylla snart blir galen snart på  att bara trååååka.

Ja inte har mycket hänt idag heller så ah ska sova nu iaf , var tvungen att titta på jersey shore haha. Dom är galna!

Imorn bitti blire köris iaf Emelie sällskapr så blire lite roligare iaf känner mig bara sjukt omtiverad men körlektion på tirsdag också kanske ökar min motivitation. Har ju trots allt en bil som väntar på mig;)

Puss!

 

Av rebecca - 9 oktober 2011 13:12

Vaknade typ tjugo över nio emokid som jag är så sover jag vidare till halv tolv(A)Iaf sen gick jag upp käka frulle lite snabbt o gick o la mig o kikade på gossip! Så helveteskallt. Donna kom och sällskapde mig också men nu har brosan snott henne.

Ska försöka göra något vettigt idag typ plugga? PA?

Fast förståss så äre söndag=vila

Hihi

Puss!Tumblr_lrftfuw3zv1qkvwhso1_500_large


Av rebecca - 8 oktober 2011 23:45

På nått sett blev kvällen riktigt bra ändå. Jag o Jenfi åkte o solade o nu har jag ett solkort också mycket ekonomiskt utav mig haha;) Eller vad säger du Jenfi?

Sen kom idN över så badade vi badtunna o såg massa stjärnfall o grejor.

Men snart ska jag krypa ner för min säng ser så skön ut.

Puss!


Av rebecca - 8 oktober 2011 17:41

Väntar på tacos får bli kvällens höjdpunkt. Älskar att fylla sent, verkligen!  

Nej ärligt talat harja inte gjort ett skit idag o känt mig omtotiverad till att göra någonting också. Var uppe o hämtade mina grejor i stallet också kul verkligen åhhvarför är allt så svårt med dom där hästarna?

Mamma tyckte vi skulle övningköra Degerfors and back men så omotiverad jag är till  allt just nu så sa jag nej, ville inte backa några jävla gathörn heller för den delen.  Söt är hon som försöker<3Det är sjuk gött at mamma opappa är så uppmunrande med körkortet vil latt vi ska köra o allt  

Tänmkte dra med mig nån på bio men nejinte en enda bra film...

men vad förväntar man sig i den här stan?


Av rebecca - 7 oktober 2011 19:17

I mit huvud är det lördag men det är bara för jag vart ledig idag. Så gick upp tolv käka frulle snacka med Jenfi i telfon , gikc nen promenad, åkte upp till stallet där Jenfi o Hanna va så fikade vi en stund och nu är jag hemma.

Nyss ätit mat så ska hoppa i myskläderna är genomfrusen för jag gick högåsen hem o shit nu börjar det verkligen bli höst

Men närmare mina fördelsedag vilket gillas!

Puss!

Aayda8vciaawm-b_large


Tumblr_lsph36pphj1qc4obho1_500_large

Tumblr_lporw3tw9q1qdzaxuo1_500_large

Ovido - Quiz & Flashcards