Alla inlägg under oktober 2011

Av rebecca - 6 oktober 2011 20:34

2 timmars promenad med idN o en grötskål senare ska jag mysa ner mig i sängen för en lååång filmkväll. Måste få veta vem mördaren är!!! Jag blir verkligen seriegalen om jag börjar på nån ny så är jag fast. Harper's island är igen gossip girl precis den är rätt rå men asbra. Samma med prison break som är det bästa jag sett.

så nu ska jag sluta babbla

puss!

Håkan är inte bra för hjärtat ibland:')


Av rebecca - 6 oktober 2011 17:49

Ska snart he mig ut på en lång o skön promenad tänkte jag o förhoppningsvis börjar det inte regna på mig idag-.-'

har kollat harpers island hela eftermiddan men vaknade til liv nu iaf.

I ksolan var vi o titta på han brännskade brannmannen Lasse o det var verkligen jättebra! o han hade göterborgdialekt åhh ville flytta ännu mer då så himla gooit.

Imorn lyckades Op3 bli lediga! Gött får se vad det blir sådrå men vi fick redigt att göra på sjukvården så kanske underhåller mig en stund med det eller nått

Puss!


Av rebecca - 5 oktober 2011 22:29

Jävla helvetesprov åhh blir så frusterad för jag kan inte få mig själv att plugga, jag gör allting annat för jag orkar inte.Det är för mycket. Symtom, behandligar, vad händer i kroppen + omvårdnaden på 3 organ o deras sjukdomar  


O sen tänkte jag gå långa rundan idag men nej för när jag  hann komma bort tillbadhuset typ börjar det regna såklart! Bara o vända hem igen. Asså jag blir inte förvånad. Ibland känns verkligen allting bara orättvist.

jag vill bara flytta från den här staaaan. bara testa o bo i en större stad, se nya människor varje dag. Egen lägenhet , jobb o allt. Inte vet jag vad ja vill göra efter skolan heller o ju mer jag funderar på det desto mindre vet jag. O när jag väl bestämt mig för nått känns det helfel nästa sekund. Blir tokig! Men andas lite kan jag ju iaf det är ju ett tag kvar men ändå.

Aja nukanske jag borde fundera på provet somsagt...?

Tumblr_lsar55wqvo1qcu28ao1_400_large

Resize_large

Av rebecca - 5 oktober 2011 16:18

Skoldagen var kort vilket verkligen gillas! Ingen samhällskunskap(jag som pluggat så):( aja sen som sista hade vi barn och alla satt med en varsin docka o kramade på haha. Men snart är det praktik på dagis! Så mys ska ju vara på mitt gamla dagis.

Idn var här nyss o länade en dvdbox med en ny serie. Spännande!

Annrs så ska jag plugga

Puss!

Av rebecca - 4 oktober 2011 18:37

Ja o mami var ute o körde det gick bra om jag bara kan sluta nojja för sånt som jag redan kan? sjukt irreterande. körlektion nästa vecka iaf. Idag känns det låååångt till körkortet:(

Annars har jag gått promenad  o pluggat ocj ska plugga önnu mer nu. Förstår inte hur jag orkar o jag förstår inte hur lärarna orkar ge oss så mycket usch.

aja dags o sätta fart sen blire cross o GG iaf

Puss!

asså hennes hår<3

Blonde-boy-couple-dan-girl-favim.com-124608_large


Av rebecca - 4 oktober 2011 15:07

Nu äre verkligen höstigt ute. Gick upp runt tio drygt käka frukost o kollade lite gossip och bara njöt av att va ledig. O nyss var ja ute på en promenad men mina knän mår inte bra iaf:/

Nu ska jag ta tag i pluggandet för samhällsprovet ger mig ett nervöst sammanbrott o senare blire äntligen lite körning med mammurt.

Puss!

Tumblr_ln2892wlxn1qha1zdo1_500_large

Tumblr_lsjhd5sly01r3m4ifo1_500_large

200538_1949891312224_1390853112_2276571_2854031_n_large

Av rebecca - 3 oktober 2011 22:18

Asså fan vad duktig jag är , jag är nog en litten pluggis...eller inte. Men gått igenom samhällen nu seriöst och behöver bara läsa på det imorn o få in alla ord o årtal i huvvet. Pluggade lite sjukvård också men nu orkar jag inte en sekund till för jag har så sjukt ont i huvudet.

Tur vi är lediga imorn menjag vet ju vad jag kommer göra...plugga:(

nej usch nu släcker ja för ikväll

natti



Av rebecca - 3 oktober 2011 18:37

Upps råkade visst somna i en o halv timme. Men mitt huvve ville döda mig så mår lite bättre nu iaf.

I skolan höll vi på med dockor idag haha så sött. Asså fyfan vad mycket plugg jag har men jag orkar inte. Men vi har studiedag imorn så hinner nog med en del då men borde verkligen plugga nu. Kommer verkligen inte saknar samhällskunskap efter studenten.

aja nu ska jag vakna till o sen öppna böckerna

Puss!

kaninbebis:DD

 

Ovido - Quiz & Flashcards