Alla inlägg den 4 september 2011

Av rebecca - 4 september 2011 22:12

Ska man slå på en film kanske? har ju sovmorgon imrn för jag orkar inte åka ner till köris imornbitti vill sooova. + att jag inte ens läst allting som jag behöver läsa för ja tycker de är en jävla fördel o fatta vad de frågar om lix. Blir mer motiverad efter körlektionen på tisda förhoppningsvis.

Nej det får bli en film nu hihi.

godnatt<3

Av rebecca - 4 september 2011 21:37

Klant o lägger upp en scen från jalla jalla:$$$

men jag dog på farsan bland det bästa jag sett ju! HAHAHA kan säga att jag o Ida skratta en del!  

Av rebecca - 4 september 2011 19:16

Idag har jag inte hunnit med mycket(A)

Kollat lite film gårr promenad med idN gått en egen promenad för jag hade så sjukt tråkigt. Tittat på 3 filmer och nyss vart ute och sprungit. Snart ska jag över til lIdN och titta på farsan HAHA orkar inte den filmen fast ja inte ens har sett den men chekka klippet här så fattar ni hur kul den verkar. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem snart också vilket de sanrt gör så vi kan käka litte. Mys!

Nej nu ska jag ducha o inte låta stackars idN vänta på sega mig mer.

Puss!

-Var inte du kär i mama när ni gifte er?

NEJ!

HAHHAAHHA döör!

Av rebecca - 4 september 2011 11:03

Söndag och solen skiner kan inte mycket bättre. Dock har jag inte gått utanför huset än kollar på film och kan inte slut för den är sjuukt bra så måste försöka titta klart idag. Usch igår tittade jag på  "mannen utan öde" och nej det var hemskt fast inte lika hemsk som jag trodde men när de var maskar i ett sår som han hade i knäet då usch nej fy. Och sen låg han i en "säng" brevid en sjuk kompis som dog och låg död där i 2 hela dagar eftersom han lurade dem som delade ut man att hans kompis levde så han kunde ta hans mat också. Nej usch.

Men annars har jag inte mycket till plan idag så vi får se. Kanske följer med till stugan och fiskar?

ah får se

Puss!

 

Ovido - Quiz & Flashcards