Alla inlägg den 20 september 2011

Av rebecca - 20 september 2011 21:03

Men åh vad snäll han va lilleskrutten idag. Jag var assnervös haha barnunge som jag är men han har vilat x antal dagar o sist jag red så var det ett kaos. Men idag helt snäll och lyssna  utan tjurerier. Nu tar vi ett steg tillbaka och ska rida lite basic ett tag . Jag tror han behöver lite tid. Men han var så duktig idag iaf.


Sen körde jag såklart lilla blå både dit och hem. Måste lära mig o bromsa lite kanske innan stoppljuset när det lyser helt rött haha. Mamma hade lite panik där(A)Men annars gick det kalasbra. Körlektion på måndag iaf.


Asså idag sa ja till våran svenskalärare att jag läst ut en bok som vi har frågor på tills imorn....men sanningen är att jag  inte har läst en sida......(A)

pusss!

 



Av rebecca - 20 september 2011 15:20

Åhh vet ni ? jag fick byta bort äckliga hemska naturkunskapen idag mot fotografisk bild! Inte för ja har en aning om vad man gör men åååååååååå vad glad jag blev!


Kom hem för en halvtimme sen o sitter och taggar stall. Känns väldigt mycket bättre av att det regnar menar jag. Hoppas hästen är på humör idag:) Ska köra upp i lilla blå också hihi.Just nu sitter jag o fryser och tittar på helikopterhjältarna som ska rädda en från en bilolycka. usccch! o varför äre så kallt hela tiden! Vill ha soool.

Puss!



Ovido - Quiz & Flashcards