Alla inlägg den 5 september 2011

Av rebecca - 5 september 2011 22:33

Asså för ett år sen eller ja 2 kanske hade jag aldrig fått dåligt samvete om ja inte gjorde en läxa det gick mig lätt förbi men nu så får ja fan ångest om jag inte gjort den!

Som vi har naturvetenskapsläxa imorn kolla ut 10 kemikailer o deras varningsetikett som jag gått och skjutit på hela dagen tills nu. Jag har inte gjort den men tänker gå upp 20 minuter tidigare imorn för att få den gjord.

Så nu ska jag sova så ja orkar upp imorn. Mycket o göra i morn. Först fixa läxan då, sen skola till tio i tre, tre har jag körlektion och sen hem o sen stall o träning för Madde.

Puss!

Håkan<3

Av rebecca - 5 september 2011 19:00

Köpte bara en mysiströja för 50 kr på JC. Va såhääääär nära att köpa ett par skor men snål som jag är hehe.

Har tittat lite tv bara sen ja kom hem och funderar på att antingen gör lite teori shär hemma på datorn eller kanske göra lite PA? Pa fåre bli har fakyiskt inte gjort något på det på typ 2 veckor. Sitter och lyssnar på Adele mm älskar hennes "someone like u"

Puss!

Av rebecca - 5 september 2011 16:25

Skoln rullade på braa idag tur vi har byggarna som unerhållning;D Så slutade vi tio i fyra så vare bara o cyklla hem i regnet. Det gör bara att man vll ha körkort ännu mera! Iaf så käka lite nyss och ska torka håret så kör pappa ner mig och Ida till stan en sväng. Vi är fan jämt på stan haha men de roligt o handla o att det inte finns något annat o göra i denna stad.

men nu måste ja åka!

Puss!


Ovido - Quiz & Flashcards