Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av rebecca - 11 augusti 2010 22:38

Nu behöver jag inte lägga in dumma länkar länge för Angie lärde mig hur man gjorde rutan lix haha.

Tänkte bara slänge in en himla bra låt som jag o Jonna gick o sjöng på i stallet idag.

Enjoy!

Av rebecca - 11 augusti 2010 22:21

  Såg ni de på typ höger sida kanske? Såg på Jossans blogg o undrade vad hon höll på med o sen när ja loggade in på mig å har bloggplatsen lagt till den på allas bloggar. Knäppt men den får väl vara kvar ett tag haha.


Gick och gick med Donna som jag sa hon var rätt duktigt faktiskt lilla hunden. Sen runt fem åkte jag till stallet hade eftermiddan men Tanja o Natta hade gett så det var jättesnällt. Mockade och fixade och tog in Walle o Samåne sen. Gick ner på ridskolan o fixade så jag rider i en ridgrupp igen!Känns fakitskt riktigt bra att börja igen. Jag är inte redo för en egen häst jag har provat o det blev för mycket jag kan faktiskt vara ärlig och säga det. O klart man vill men just nu är det skolan som ska vara första prio i mitt liv. Vill man till Göteborg och plugga så vill man.

Stannade på ridskolan ganska länge som vanligt haha. Nerå men jag vill passa på och träffa Lollo Angie o JOssan så mycket som möjligt innan dom åker och så. Vill

se när Therre rider någon dag också men ridskolan öppnar ju snart så då blir allt som vanligt igen. Jag längtar tillbaka till ridksolan öppnar faktiskt det är så himla mysigt. Jag saknar att allt är som vanligt lix. Aja.


Nu ska jag sova. Imorse sov jag så gott det var helt sjukt! Typ ville aldrig gå upp haha. Men imorn är det sista arbetsdagen ihhhhhhhhhhh.

Godnatt<3

  




Av rebecca - 11 augusti 2010 13:15

Är bland det godasate som finns!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Imorn äre sista dagen enligt mig för på fredag går ja bara till elva förhoppningsvis. Ja trodde ja skulle sova nu när ja kom hem som igår men ja är pigg, kankse tar en sväng med hunden. Eller börjar på mina Usekt ideér hmm.

nej dags för annat!

Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards