Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av rebecca - 24 augusti 2010 21:42

KOm til lstallet runt fem och det ar tur att jag hade paraply med när jag cykla för iband var det sol o ibland ösregna det. Jag och Tilda fixade det vi skulel fin fint så nu är det en grej mer ur världen. Hon skulle skriva rent dom så det var super!


Sen så satt vi och snackade i caféterian så sa dom typ att en tjeje inte skulel rida och att hon ändå fått häst. Så då fick jag rida istället  Så jag red Buster i mjukisar+Therres skor och lånad hjälm och handskar. Vilken syn! Uj ujuj. Men det gick hyfsat märks att man inte ridit för någon på länge lix. Men skoj är det. Så ja rider ju på torsdag igen också.


Men vad jag är trött. Såhär "massa saker att gör/tänka på trött" usch. Imorn är det nya dag och nya tag och nya möjligheter.Det är lätt att glömma bort det. Imorn börjar jag med historia igen och sen på eftermiddagen skulle jag fixa Rutan åt Jossan som är på Lillerud.


Så nu va jag lite duktig och bloggade. Imorn slutar jag halv 2 och det är mega skönt men jag måste göra lite matte imorn. Inte måste borde.


Så nu ska jag fakitskt stänga av datorn och sätta på duschen gå in i duchen duscha sen gå ut och gå och sova.

Puss!

     


Av rebecca - 24 augusti 2010 16:10

Så nu har jag nyss käkat och kollat på OTH himla gosigt var det att krypa ner under täcket och bara nästan halvsova. Eller man kan inte halvsova till OTH och speci nte nu för Haley har lämnat Nathan:(:(((((

Nu ska jag byta om och åka till stallet. Känner mig nästan lika pysslig som igår. Igår mockade jag ur boxarna och pysslade med cp-snoris:$. Seri han va galen. Haha.

Nu spelar min bror o far dålig rock där nere! Tur att jag snart ska åka.

O tur att jag har bättre smak.





Av rebecca - 24 augusti 2010 14:35

Gud va trött jag blev nu när jag kom hem! det bara sa pang typ. 

Mamma skjutase mi imorse hade kommit sent annars.  Så hade vi lite matte o sen idrott och sen svneksa o luch o nu sist pskykologi. Känns som det blir en bra och rolig kurs och kul med lite  det jag är intresserad av.


Nu funderar jag på att slå på ett avsnitt OTH och byta om till mjukisar och bara vara. Sen blir det stall och förberda lite famlije kväll. O räkna lite matte ska jag hinna med också.

Puss på er!  

Ovido - Quiz & Flashcards