Alla inlägg den 15 augusti 2010

Av rebecca - 15 augusti 2010 22:30

Är precis vad jag är så nu ska jag lägga mig i sängen med musik i mina öron o läsa lite gossip girl hoppas deras problem är värre än mina. O det är dem.

Imorn har jag inget spec att göra typ .Ska boka klipptid med Jonna o sen tror jag jag ska till Loffe om jagmår ngt bättre för de känns som jag börjar bli sämre igen så  jobbigt. Ja orkar inte meeeeeeeeeeeeeer virus skit det ka gå o ta sig! GAHHHHHHHHHH.

Okej ja ska inte ta ut alla min ilskapå bloggen här. hehe.

Godnatt:)

exatkr mina kämslor för tillfället...

Av rebecca - 15 augusti 2010 21:48

Asså förlåt men ja måste ut min ilska på min jävla förskyldning o just nu äre halsen som är fuckad i huvet! Gör så JÄVLA ont.ÅH ja får en skada snart.

nej nu ska jag fortsäötta vara tjurig.

godnatt!

Av rebecca - 15 augusti 2010 00:15

Av rebecca - 15 augusti 2010 00:03

Pigg tjej sitter o bloggar just nu är nog lite scker hög på colan ja nyss drack.

Dagebns alla möten o planeringar gick riktigt bra!:D Vi har en hel del jobba i usekt men allt går om alla är villiga att kämpa o allt och det är vi.


Först mötte jag Jonna i baracken så vi planerade de vi behövde spec lix typ skötarna. Sen kom alla så hade vi usckt möte från klockan tre till kvart i fem typ. Sen  gick vi ner  käka och pratade med Jennifer o dom. Sen gick vi upp och mockade o allt och då hann jag prata med jossan en stund också som även följde med upp till stallet en stund.

Sen åkte jag hem och o var hemma typ tjugo i åtta. Jag hanna duscha o äta o klä på mig på 25 minuter och det ära bra för atta vara mig haha. Sen kom Jonna så åkte vi till Jenfi och kollade Sex and the city 2. Den var riktigt bra!

En riktigt myskväll med andra ord med mina finaste vänner.


Nu ska jag försöka sova o vakna upp till en bra dag imorn. o på måndag blir allt som vanligt igen ska bli skönt.

Så hihi.

Ja kan inte sova. För mamma o pappa är ute o fredrik är vaken o jag kan ju inte vara den ända i huset som sover?

Aja:)






Ovido - Quiz & Flashcards