Alla inlägg den 29 juni 2011

Av rebecca - 29 juni 2011 11:36

Asså inatt vare inte ens kul att drömma. Och jag drömmar ALLTID att jag ska bli mördad, skjuten, misshandlad och jag har dött i drömmarna också. Inatt vare en annan visa om sjukt brutal misshandel. Ni vet om man sett på tv att en bara slå och slår o slår och bara inte slutar. Tänk er att den personen som blir slagen är jag. Usch sen drömde jag att personen som slog var värsta alkisen också så man kunde inte få han att sluta! Usch jag vaknar alltid upp med tårarna rinnandes. Fyfan. O sen att se slagen bara komma emot en hel tiden utan att kunna göra något är det värsta!


Men somsagt det var en dröm.


Idag dåå äre en busy day. Börjar mede att jag snart ska åka upp till Dompis o fixa han o han får väen nya skor i eftermiddag. O sen hem fixa sig något o duscha o allt o sen åka o jobba från fem till nio och sen ner till Karlskoga festen. Hoppas jag hinenr så mkt av Petter!

Så dags o sätta fart:))

Puss!

 


Av rebecca - 29 juni 2011 00:15

Asså åh idag älskar jag livet fan! Nu är klcokan över tolv men jag menar "igår" då:)


Jobbet gick jättebra o alla är så gulliga! Sen hem käka och sova lite som alltid så man blir pigg. Sen åka t stallet med Angie. Det var så jävla varmt så usch men underbart med lite sommar äntligen. Sen skritta vi ut jag o shorts  o tänkte ha foppa men böt till ridskorna. Så vi skrittade trava o galaoppa masten dock mest skritt för de är så mys. Och Dompis är så sööööt!Tycker verkligen om han   Han skötte sig primaballerina!

O ja det var jävligt lökigt haha hästarna hade värsta svettmärkena när vi hoppade av. Men jag tror dom tyckte de var lika kul som oss hihi.


Sen var vi hemma i stalelt runt kvart över nio tror jag? Fixade vi hästarna och sen fodra sen hem och duscha o senvidare til ldonken för vi var tvungna att ha ballerinaglassen:$ o jävel va gött det var seriöst.

O sen cyklade vi genom stan och lite vöerallt o titta på hus.


O nu ska jag sova.

Imorn blire stall på förmiddan och sen lite jobb och sen möta upp mina allra finaste på Kgafesten.

Puss!

 



Ovido - Quiz & Flashcards