Alla inlägg den 11 augusti 2011

Av rebecca - 11 augusti 2011 17:22

Jag hade visst massa musik på min dator också hihi:$ så lägger över det nu också. Funderar på om jag ska sätta mig och göra teori men så tråkigt att göra själv! och körkortet känns så sjukt jävla långt bort så jag orkar knappt börja men det vore bra om jag gjorde lite iaf så när det går framåt med körningen kan jag det ska lix. Känner mig inte motiverad idag. nej blir teori någon annan dag.


Ikväll blire mys med tjejorna iaf det gillar vi. Man måste ta tillvara på sista sommarlovsdagarna. Så sjuukt sorligt men nästa år vid den här tiden har jag tagit studenten! Ihhh.

Okej nu ska jag försöka hitta på något vfettigtatt göra:D

 


Av rebecca - 11 augusti 2011 16:05

Snart är min mp4 klaaaaaaaaaaaaaaaar! Sista låtarna hålelr på äläggas över nu så hopaps den slutar fukka och skärper till sig.Samma sak gäller min mobil jag är såhäääääääääääääääär nära på att åka o köpa en ny IGEN. Men vu tog ur minneskortet haha o ska sen om den vill fungera. Jag kan knappt smsa!


Iaf det gick asfort och jobba och nu ska jag chilla lite o sen ge mig ut på en springtur tror jag o sen träffa tjejorna inte för jag vet vad vi ska göra men det brukar aldrig vara ett problem så:D

Puss!


Av rebecca - 11 augusti 2011 10:01

Nu ska jag åka till jobbet o har shorts på mig o funderar o mdet är för kallt? Men jag har min nya musshiga tröja på mig o tar skinnjackan då lär jag ju bara frysa om benen iaf. Nu ska jag åka

Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards