Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av rebecca - 31 augusti 2011 21:53

Men så duktig han var idag! Inte tränat på 2 veckor och han skötte sig prima och nu har vi lite nya mål att jobba mot. Så kul när man känner att det går frammåt. Hade nya hjälmen och chapsen o allt passade bra. Men lilla Dompan blir så glad när det går bra  


Imorn äre "lära känna dag" på skolan så ovärt . Värt när man går i ettan o tvåan men trean? Ne. Men eftersom det kommit nya regler från typ skolverket kan man inte "rehabba" som man vill längre. En dags ogiltlig frånvaro o mentorn ringer hem! Så töntigt och irreterande om inte annat. Så nu får jag snällt gå dit. Men slutar förhoppningsvis tidigt och då blire nog köris en stund.  För jag fodrar imorn i stallet o behöver ju inte åka upp jättetidigt då lix.

Men nu ska jag på en spännande träff igen med körkortsboken

Puss!

 

Av rebecca - 31 augusti 2011 16:42

Slutade tjugo över 4 idag! Vi tittade på LÖV från träd och skulle gissa träd!? Seriöst varför kan jag inte bara få byta? Onsdagar är ju upplagda för skolk så äre bara. Stolt att gick dit för det var sjukt nära att bli en hemgång där alltså.

Kom nyss hem då typ och sitter i ridbyxorna och ska strax byta om helt och cykla till söthästen. Vi ska träna idag också spännande eftersom han vilade måndag och igår också tror jag förhoppningsvis inte. men aja han överlver jag därimor komemr få rida ihälj mig som vanligt hehe.

Men iaf idag får nya hjälmen och chapsen åka på om jag får igen chapsen det är ju tihgha i början. Aja nu ska jag sluta sitta här och åka så ja slipepr stressa för en gångs skull.

Puss!

 

Ovido - Quiz & Flashcards