Alla inlägg under april 2012

Av rebecca - 17 april 2012 15:38

Gick upp kvart över 7 va på bergmästarn klockan 8 för lyftkörkortsutbildning. Vi var fem stycken där och det skulle kommit tettorn man bara ..moget.

Men det var väl inte sådär jättekul kanske och ja känner mig dålig igen säkert bakslag eftersom ja satt igång och sprungit som vanligt efter jag vart sjuk. Men har sovit nu iaf från halv ett tills nu. Känner mig fortfarande inte braaa jävla helvete.

Så ställer in Maggie ridning idag och får ängna mig åt att plugga istället vilket är väldigt behövligt. Ska bli så skönt när provet är klart.

nu ska ja läsa lite bloggar sen pluggga

Pusss



Av rebecca - 16 april 2012 21:19

Var piggggg idag haha men hon kändes faktiskt väldigt fin lilla gumman. Ska bli lite uteridingen sen här också så då ommer hon bli riden fler dagar i veckan så det är ju bara bra. har dock aldrig ridit ut på henne men ja och Irene får planera in nån dag.

Nu ska jag orka ta mig till duschen och sen plugga wiee....

Puss

 

Av rebecca - 16 april 2012 13:11

Sitter i skolan och håller på o väljer ett relignsarbete men ja ska jobba om en sekt som typ bydde ett samhälle på en ö och den drack alla gift och dog. Kan nog bli intressant faktiskt har sett en dokumentär sååå vet lite.

Ja och Emelie ksulle cyklat idag men ja var så seeeeg så de blev bilen istället höhöh ska ta mig lasarettet och lämna mitt passekort också men kanske kan fixa det imorn.

Ikväll blire Maggieridning äntligen! Har haft så äckligt mycket att ja varken känt mig motiverad eller att tiden har räckt till. Men ikväll så. Sen   kan man ju börja rida ut nu också när det är ljust länge så de är braaaa.

men nu har vi snart sanhällskunskap sen hem vil lvila  på sängen typ plugga tyyyp utan och somna vore också en fördel.

Pusss

Smartphowned.com_220375_1334169579_large


And-thats-how-you-become-a-good-girlfriend_largeSmartphowned.com_192068_1331567449_large

Av rebecca - 15 april 2012 21:13

Skönt att jobba idag fakitskt dels för jag inte jobbat på länge och för att dagen gick så fort. Allt har flytit på så himla bra så det var sköönt. Fick gå typ halv nio också så det var snällt har nyss ätit lite mat och ska nog bädda ner mig i sängen och titta på nån dokumäntär om titanic.  Är så jävla trött min hjärna går på högvarv seriöst kan ingen uppfinna en offknapp?

Nee nu ska ja bädda ner mig sjukt skönt med sovmorgon iaf imorn

Pusss

   

Av rebecca - 15 april 2012 11:45

Överaskningsfest för Jenfi igår haha. Tror hon blev ganska överaskad faktiskt . Så himla kul! Sen vart de såklart fest på dee. Massa allsång som det ska vara innan vi drog ut. Ja o Jenfan drog till NS o resten av gänget drog in på statt.  Men ah hahahah asså ja skrattar bara orkar inte med inne på NS. Varför är saker lätta när det inte betyder nått och det som betyder nått så svårt? Men det var kul dansade och dansade som de ska va. Dock vare inte mycket folk men de var faktiskt kul ändå. tror de är 100% nästa helg också så kanske är mer då.


Ahh log i sängen tills halv tolv nu och gick upp och duschade mår bra som tur är eftersom jag ska och jobba ikväll och börjar klockan ett.

sen ja insett att man inte vet vad man har förrens man förlorat det , att rykten inte är sant och ja ska sluta lyssna på skit.

 Och vissa människor borde skaffa sig ett liv istället för o lägga sig i andras.

Ah nu ska ja göra mig iordning lite innan jobbet

Pusss

Av rebecca - 14 april 2012 10:48

Vaknade astaggadpå en springtur så sitter o käkar en banan innan haha kan inte käka frukost innan då får ja håll höhö.

Assfint väder, lördag och middag med tjejerna ikväll känns som lördag kommer leverera.

Nu ska byta om

Pusss

Quotes_if_its_meant_to_be_it_will_be_inspiration_true_phrases_meant_to_be-f3431a2c51b05c326ad0e78103ed1b1f_h_large

Av rebecca - 13 april 2012 21:10

Jag och Ida åkte och tittade nya tiatanic i 3D  inte för ja tyckte de var stor skillnad i 3D men... Aja fimlen lika bra som alltid o ja jag grina en del haha förlåt IdN skämmer ut oss inför hela bion tur arr de bara va typ 6 stycken lix. Trodde ja ksulle klara mig utan tårar men när hon släpper ner han i vattnet</3


Nu borde ja plugga meeen vet inte riktigt hur jag känner för de. Vart helt trött huvudet för ja blev så ledsen på filmen hahahah tööönt. 

Puss

bilder säger mer än tusen ord...

Tumblr_m28mhkpegj1qgkjwao1_500_largeTumblr_m15tjbtsag1r1hdp3o1_1280_largeTumblr_lyc28lcm7e1r16l3io1_500_large

Av rebecca - 13 april 2012 14:50

Ser så trsit ut med en skolgrej som rubrik men idag vare som sagt PAredovisningar. Gick smärtfritt inte så skämmit eftersom alla gick förbi vårat haha. Men kan säga att det verkligen inte gör nått. Jag hatar o redovisa för massa folk men de va mest lärare.

Hemma runt elva typ så har skrivit alla anteckningar till tentan så bara o börja plugga nu. Mår dåligt redan haha. Ne men de känns skönt bättre att ha bra papper att plugga med lix. Sen har jag vilat lite också höhö men ska plugga lite nu och sen försöka ge mig ut på en springtur.

sen äre ju faktiskt fredag idag inte för ja ska göra nått speciellt men ändå fredag lix 

  

Ovido - Quiz & Flashcards