Alla inlägg under april 2012

Av rebecca - 4 april 2012 11:49

Känner mig sådär riktigt het i mjuisar och en engergi o miljötröjja hahaha herreguuud. Vi tackar för att det finns solglasögon iaf de räddade mig på stan förut orkade inte sminka mig. Köpte lite små plock sånt där tråkigt men nödvändigt.

Så nu borde allt va klart till helgen. Skulle dock vilja ha ett par svarta jeansleggins men hitta inga så det får nog va.  Sitter och håller tummarna så jävla hårt att skorna kommer idag eller imorn!! Dom va i Örebro nu iaf hahah bra när man kan se vart dom är.

Iaf red en väldigt pigg Maggie igår som var så himla duktig! Vilken energi hon hade haha. Red massa övergångar och sånt. orkade inte bråka med henne om massa skänkelvikningar så då fick jag tänka om. Men de som är så kul Maggie är hon är så hima possitiv till allt öven om hon tycker det är jobbigt.


Ja funderade på om jag kansek skulle plugga men orkar verklgien inte. Kul att PA ska vara klat om typ en vecka. Hej ågnest! Nerrå men ja borde...men ja orkar inte. Ska nog ta en långprommis sen tror jag iaf.

Puuussss

 



Av rebecca - 3 april 2012 12:29

Hemma på lunsch nu från utbildningen. Förmiddan var rätt seg men mycket att av det vi ggör gjorde vi förra året men de kanske är bra en update. Nu äre förflyttningsdelen kvar iaf. En tjej till där jag kände så det var skönt att inte behöva va själv iaf.

Skorna är beställde nu för de hade inte fått en order i mitt namn så nu är dom beställda. Haha det första jag gjorde imorse;) Asså dom måste komma tills på lördag! Dom bara måste.

Börjar ett igen så ska vila liten u innan jag drari gen och kommer hem runt fem. Såna här dagar är man extra tacksam att man har körkort iaf.

Puss

   

Av rebecca - 2 april 2012 21:14

Hitta ett par så sjukt snygga skor på skopunkten som ja beställde. men när ja tryckye bekfräfta order så blev de error?!!? WTF! så ja vet inte om beställningen ens gick iväg? Vill ju inte beställa 2 gånger heller. Men får väl ringa kundtjänst imorn kul...att de alltis ska krångla blir så sur.


Jag hade ju tänkt åka till Örebro imorn innan ja av ren slump kom på att jag ska vara på förflyttningutbildning hela dagen imorn. Tänk om ja inte kommit ihåg de! så de va tur.  Så imorn har jag förflyttning hela hela dagen sen Maggieridning på kvällen.Låter bra då blire lördag snart;)

Pusss


Av rebecca - 2 april 2012 10:39

Go morgon!Sitter och äter frukost mm bästa målet på hela dagen. Men ska snart byta om för ja Emelie ska va lite hurtiga med en promenad nu på förmiddan. Perfekt start på dagen att komam ut direkt tycker jag. Tex. sppringa på morgonen sååå gööttt.

Kul att jag kunde somna inatt  då blev galen ärligt. Var pigg och min jävla hjärna måste ju tänka på övertid också och när man ändå inte vet så kan man ju inte komma fram till nått? Haha orkar inte.

Men nu ska jag göra mig klar så Emelie slipper vänta

Pusss

557877_10150642044478595_270594433594_9257032_336792744_n_large

mys

Av rebecca - 1 april 2012 22:50

Somsagt myskväll heeela kvällen. Men just hem typ. Känner tyå för o sitta uppe havla natten läsa dåliga bloggar och lyssna på bra musik. För när man har lov vill man verkligen ta tillvara på all tid som finns. Eller så släcker jag ner datorn och lägger mig och läser istället. Imorn blire prommenad med Emelie på morron typ och sen tror jag de blir stall på kvällen beroende på väder. Hoppas att det blir sådär fint igen! var ju helt underbart.


Puss

   


Av rebecca - 1 april 2012 13:53

Kunde ju inte somna inatt var så himla pigg! Men tillslut somande jag och vaknade av att klockan ringe tio i åtta. Gick upp åt frukost och hämtade Mimmi så åkte vi till stallet och hejja på Jenfi o Embla som var supermegaduktig!!! 

Sen har vi mest hängt på ridskolan och tittat på dem som tävlat så det var himla mys.


Ärligt talat känner jag verkligen inget sug efter att tävla just nu.  Kanske är för jag inte tränar heller och rider en hoppehäst;) men det är så skönt att verkligen bara rida för det kul och vara nöjd så   Iaf kom hem tyå nyss och har käkat lite mat och ska lägga mig i sängen en timme har frusit alldeles för mycket. men ska inte sova utan läsa lite. kan verkligen inte sluta haha nöörd 

 Ikväll blire tacomys och Bigbrother med tjejerna. Så länge ja kan titta bort när det är Tenny? och nån översätter när han den där pratar så kan väl titta höhöhö

Puuusss


Av rebecca - 1 april 2012 02:31

Vart en skön springtur i förmiddags och sen lite PA...

Sen har jag läsr ut Elsas Mode kunde inte sluta läsa idag så nu är ja inne på andra boken. 


Ikväll vart de massa mys med tjejorna hemma hos Hanna. Tittat lite dåliga filmer och bara pratat. Bra uppvärmeninig inför nästa helg för då äre påsk och då smäller det heheheh buuus!!!


Så trodde ja att snuten stoppa mig för de stod två mäm och lix vinkade in min bil sen när ja komemr nära så har de inga uniformer så då gasade jag därifrån höhöhö. Läskigt! Men tur att de inte va snuten hade inte haft lust att stanna mitt i stan lix.

men nu ska jag kanske sova? ska hämta Mimmi tjugo över åtta imorn så ska vi hejja Jenfan:D

Godnatt

Ovido - Quiz & Flashcards