Alla inlägg under december 2010

Av rebecca - 27 december 2010 15:02

För min del är absolut den här!

Guu va smidigt att hänga upp kan ha den i rummet lix o kläderna hålelr sig ju raka då också. HIhi perfa!  



  

Av rebecca - 27 december 2010 12:55

Fyfan va gött det är att kasta allt gammalt skit man har på sitt rum och ta ut en gammal kartong sen vi gjorde om mitt rum och ett gammalt nattduksbord. Underbart kanske till och med flyttar tillbaka!  

Vet iaf några saker som ska inhandlas bla en va heter de klädstång? Så jag kan hänga kläderna stället för att kasta dom på sängen. Och sen vill jag ha mitt rum lite mysigare ju. Så det får med fixas tur att mamma är suverän på att inreda  

Nu ska jag fortsätta damma.


Av rebecca - 27 december 2010 11:17

God morgon!

Har inte så mkt att skriva utan att jag sov väldigt dåligt inatt. Funderar på om det är för mitt rum är så stökigt(A JAg funderar på att rensa mitt rum! Asså mitt andra rum där jag inte sover. För jag har ju så jävla mycket grejor jag fattar inte vad allt komemr ifrån. Det ska jag göra idag!

Törs jag ta före och efter bilder? Ni kanske typ svimmar när ni ser eller nått. Renska garederob ska jag göra nu på lovet också.

Jaha då va denna förmiddag gjord.

NU ska jag läsa lite bloggar och sen städa måste hinna vakna till först(A

  

Av rebecca - 26 december 2010 22:10

Jag älskar att titta på dokumentärer. Tv4 fakta lätt bästa kanalen som uppfunnits.

Tittade just på TV Junkie som handlar om en man som missbrukar kokin-crack. Men fikc fälja hand egen video dagbok när han filmade när han rökte på, slog sin fru, var med när hans söner föddes, när han drack när han var barnvakt, när han berättade hur hemskt han mådde pga utav allt han utsatte sin famlij för. För han älskade sin famlij ingen tvekan om den saken.

Shit va det var sorligt det var många tårar som rullade usch. Jag blir så berörd. Tänk va droger gör med människan.

Nej jag blev verkligen helt tagen...

Av rebecca - 26 december 2010 15:31

Frukost

Cross

Dusch

Sova för många timmar på soffan

Käk

Matte

Nu promenad med Hanna som var allför länge sen!

:)

Av rebecca - 25 december 2010 19:16

Asså ja har fått nog av vintern me täcken på hästarna som är så tjocka så man knappt får på dem, frysa, inte kunna va ute o gå utan att typ frysa sönder, julen är ja med trött på och ja jag själv är bara allmänt trött. Ja fatatr inte.


Gjorde lite matte förut iaf gick ju väldigt bra mer än hälften fel. Nej nu ska ja gå ner o käka fruktsallad o kolla på nån dålig serie. Känns bra.

Av rebecca - 25 december 2010 13:13

Var nyss ute och gick en timmes promenad. Det var hur mycket folk som helst ute och jättemånga som åkte pulka hihi ska tvinga med mina brudar o åka ännu mer haha. Hoppas någon har en bob för de är ju asku, ska rota fram mitt tefat också. Tefat i nobelbacken kan lix inte sluta bra.

Nu ska jag göra lite matte innan ja byter om och family åker till mormor o morfar för fika.

:)

Av rebecca - 25 december 2010 10:17

Nu har  jag duschat, passade på att raka benen och göra hårinapckning så håret är perfa tills jag ska använda min ICurl hihi. Annrs då humöret är inte riktigt på topp fakitskt vet inte varför julhelgen är påfrestande.

Ska till mormor o fika runt halv tre sen åker jag dirr till stallet från mormor. Så ser min dag ut ska försöka att inte bli allför sen i stallet. För att det är jävligt creapy att va där själv.

Nu ska jag stoppa hörlurarna i öronen och bli på  bättre humör.

Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards