Alla inlägg den 3 februari 2011

Av rebecca - 3 februari 2011 20:23

Det var ju svårt att söka jobb ju mami får hjälpa mig(A Jag är ju faktiskt 17 så det är helt ok att mami hjälper mig hihi.

Ridningen gick så himla bra! Duktiga Prince det blir så mycket roligare när man "kommer på" hur hästen fungerar och hur man ska rida. Så guldstjärna till han.


Sen var visst en rehab Angie hemma också så hon åkte med mig hem runt åtta typ. Jag svalade nyss hostmedecin tror fan jag hostar ihjäl mig. Gott de va;ee


nej nu måste jag duscha och plugga ar inte ens läst igenom det ja borde!

Fast de känns ändå som man kan det mesta och för några veckor sen skrev jag G+ på ett prov jag läst totalt ingenting inför så. Kaxig tjej va?;)

Trött tjej också. Imorn åker jag Jos och Emelie in till Ö-bro till barnahus för vårat arbete och sen går vi lite på stan och käkar. Får se när jag komemr home imorn och det är fredag vilket är underbart.

Ska samla lite krafter och sen gå till duschen.

Puss!

  

Av rebecca - 3 februari 2011 16:31

Haha vet ni vad jag gjorde inatt? Jag vaknade och var jättepigg och tyckte att det var så himla ljust ute. Sen öppna jag ögonen och jag hade glömt att släckt lampan! Klockan var typ halv fyra på morgonen.


Försöker se en bild på paows blogg men de laggar!

Iaf vi hade ju omv hela eftermiddan+ ergonomi men vi fick rast så vi hade lite fikastund i rasthallen. Mys.


Ska kolla somamrjobb ju är så sjukt äckligt nervös om jag fakitskt skulle få något men jag måste och alla är nya någon gång lix. Så det ska jag kolla nu.


Sen fick jag mitt körkortstillstånd idag. så nu snart sitter jag bakom ratten bara mammas o pappas som segar men det lär ju komma snart.

Ridning idag igen också eftersom jag är på teori på tisdag så fick jag flytta min ridning.

Känns helt galet att börja med teori lix! Körkort ansvar ah inte lätt att bli vuxen.

Puss!

Glaaaad tjej idag!

  

Ovido - Quiz & Flashcards