Alla inlägg den 7 februari 2011

Av rebecca - 7 februari 2011 22:31

Jag och Ida åkte ner på stan förut. Vi åkte typ från oss halv fem och det är så sjukt skönt att gå på stan sent när det knappt är något folk alls.

Fick med mig ett par jeans och en söt blå tröja iaf  


Åkte hem runt sex typ från stan och fördelen med att vara grannar är att man hinner med så mycket mer eftersom det inte är någon transportsträcka. Så jag gick in till mig käka och sen hämta filmer så gick jag över till Ida igen. Sen kollade vi på SAW 5 och den var inte okej.Euw Den var inte läskig den var äcklig! Vi ska kolla på "den mänskliga 1000fotingen" någon dag seri jag kommer dö.


sen runt halv nio gick jag hem till mig igen och tränade på crossen och mitt i allt kommer min kära bror och ska ha tvn!? Fast nej!? Fast jo jag fick avbryta mitt bra GG för att kolla på några fångar som bröt sig ur ett fängelse jag var inte lycklig kan jag lova. Vill man se fångar som bryter sig ut kolla Prison Break!!?


Sitter och funderar  när jag ska våga byta navelpiercing måste köpa en för det första men jag vet ju vilken jag vill ha så det är ju inget problem. Men tanken på att ta ut den och sen stoppa in en ny är   

Ne den får nog sitta kvar ett tag till.


Nej nu har jag babblat nog för idag. Var inne på Kenzas blogg och hittade precis hur jag vill att min tattuering ska vara! men datorn är seg som fan och jag vill sova så jag visar imorn.

Puss!

kör en reprisbildfördatornlaggarsöndeeer

  



Av rebecca - 7 februari 2011 16:04

Skolan gick bra men det blev lite långt att göra kurvor hela eftermiddan typ pulskurvor och blodtryckskurvor.


Idag känner jag inte för att åka till stallet känner mig såhär skoltrött eller ja trött efter skolan ska jag väl säga. Ska läsa lite bloggar och sen ska jag och Ida ner på stan en sväng.

Nu ska jag läsa lite bloggar då och kanske byta byxor..vill inte ha mjukisar på stan;)

Vet ni imorse när jag var klar i tid och satte mig på cyklen tjugo i åtta så känner jag att det blir kallt om innerlåret lix och då har mina jeansleggins gått sönder! Typiskt.

Måste köpa nya jeansleggins eller jeans inom snar framtid.


Lyssnar massa live låtar med Coldplay dom är ju underbara kan knappt täna mig att jag ska se dem i sommar åhhh längtar ihjäl mig!

Ovido - Quiz & Flashcards